Pagina's

6 juni 2012

Muziek top 3!

Ik luister niet altijd naar de muziek die op de radio gedraaid wordt, af en toe vind ik op youtube zelf ook een leuk liedje. Maar deze keer staat op mijn nummer 1 toch wel een bekende (volgens mij). Een vriendin van me zong het afgelopen week en toen lachte ik haar bijna uit, omdat ik het een belachelijke tekst vond. Maar het bleek dus een bestaand liedje te zijn en toen ik het op Youtube opzocht, vond ik het best een lekker nummer. Het blijft ook zo leuk in je hoofd hangen, ik werd er vandaag al helemaal gek van, net als de rest van mijn klasgenoten, omdat ik het de hele tijd aan het zingen was. Maar dit is m dus: 


Krokobil van Yello Claw, Sjaak en Mr. Polska!



Op nummer 2 staat Little talks van Monsters and men. Toen ik dit nummer voor het eerst hoorde, vond ik het heel stom en cliché klinken. Toch heb ik het gedownload en nu luister ik het continu. Daarom staat het op mijn nummer 2! 



En de laatste, nummer 3, is eentje die ik iets minder vind. Maar toch vind ik dat hij in mijn top 3 hoort, omdat hij wel leuk is om naar te luisteren. Het is een bekende, hij komt  vaak op de radio. 

Whistle van Flo rida



2 opmerkingen: