Over mij

Mijn naam is Anne Langermans en ik ben 16 jaar. Al mijn hele leven woon ik in een piepklein dorpje vlakbij Breda, namelijk Raamsdonksveer. Ik ben geboren in een ziekenhuis in Oosterhout, vlakbij mijn  woonplaats. Ik ben opgegroeid met mijn ouders, zusje en broertje. Ik ben dus de oudste, wat af en toe wel fijn is, maar niet altijd even prettig kan zijn. Maar je went eraan, en zo erg is het nou ook weer niet. 

Bloggen doe ik nog helemaal niet zo lang, maar het leek me heel leuk om mijn interesses met jullie te delen. Ik vind het fijn om soms even mijn mening eruit te gooien en te horen wat jullie meningen zijn. Ik ben niet zo'n goede schrijver, dus verwacht er maar niet te veel van. Ik hoop dat ik veel van anderen kan leren en dat ik zo op mijn eigen manier kan bloggen. Ik heb niet zo veel verstand van mode, haar en make-up, dus daarom zal ik ook niet veel eigen video's daarover maken. Ik hou wel ontzettend veel van mode, dus ik zal het er zeker wel over hebben. Ik hou van een eigen stijltje, dat bewonder ik ook zeer. 

Ik hou ontzettend veel van feesten en als het even kan ga ik helemaal los met mijn vriendinnen. Maar ook in mijn eentje vind ik dat helemaal niet zo'n probleem, als ik in de goede stemming ben lukt dat zeker. Af en toe heb ik van die chagrijnige buien dat ik even nergens zin in heb en het liefst de hele dag in bed blijf liggen. Maar als ik dan onder de douche stap is dat meestal wel grotendeels over. Koud douchen kan ik echt totaal niet, ik ben echt een koukleum. Maar onder een hete douche komt het helemaal goed! Ik ben iemand die de meeste dingen positief wilt inzien en het leven van een zonnige kant bekijkt.

Mijn vrije tijd besteed ik aan tennis, klarinet en piano. Ik ben dus vrij muzikaal en ik kan me helemaal uitleven in de muziek. Waarschijnlijk komt dat omdat het er met de paplepel is ingegoten. Al sinds mijn 7e speel ik klarinet en heb ik 2 examens gehaald. Twee jaar geleden werd ik reuze enthousiast over piano en na heel veel smeken bij mijn ouders ben ik dat erbij gaan doen. Natuurlijk ben ik toen wel met klarinetles gestopt, maar ik doe het nog steeds. Anders werd het gewoon veel te druk, want ik doe er ook nog tennis bij. Niet dat ik zo sportief ben, neee helemaal niet! Maar tennis is toch wel een van mijn favoriete dingen geworden en ik wil het dan ook zeker blijven doen. Verder hou ik heel veel van lezen, shoppen, social media en uitgaan. 

Met mijn VWO 5 hoop ik dat het helemaal goed komt. Verder wil ik niet zoveel aan school besteden, want dat is niet zo interessant haha. 

Als ik later van school wil, denk ik dat ik (kinder)psychologe wil worden. Het is heel wat, maar het lijkt me echt superinteressant. Verder heb ik niet zoveel toekomstdromen en ik vind het dan ook nog veel te vroeg om daarover na te denken. 

Jullie kunnen mij natuurlijk volgen op twitter en voor meer vragen kunnen jullie altijd contact met me opnemen via de contactpagina.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten