Pagina's

31 augustus 2012

It was my birthday!


25 juli was ik jarig en ik heb dat in het laatste weekend van de vakantie gevierd, samen met mijn nichtje Moniek (www.mylifeasmoniek.blogspot.nl). We vonden het een leuke afsluiter van de vakantie! Vandaag laat ik jullie de cadeautjes zien die ik heb gekregen. Ik ben er vast een heleboel vergeten, ze liggen namelijk allemaal door het huis verspreid. Deze heb ik kunnen vinden!Ik heb drie gezichtsmaskertjes gekregen. De rode, helemaal rechts op de foto, is van dr. van der Hoog en heet refreshing raspberry. De andere twee, de eerste twee op de foto, zijn allebei van Purederm. De ene heet Aloë, de ander coconut. Dan heb ik ook nog een haarmasker gekregen, ook van Purederm, genaamd Honey. Ik ben heel benieuwd hoe het gaat werken, want eerlijkgezegd heb ik nog nooit een haarmasker gebruikt! Én ook nog een handmasker van Purederm, die Almond heet. 


Op de volgende foto zie je allerlei zeepproducten. Ik vind dat belleblaas daar ook bij hoort haha. Bellen blazen had ik eigenlijk al heel lang niet meer gedaan, maar eigenlijk is het nog steeds leuk om te doen! Verder heb ik 3 producten van Dove gekregen, namelijk het groene toillettasje, de deo en de zeep. Ook nog een grote fles met shower gel van het merk Euro profit Essential. En het kleine cupcakeje wat je ziet is voor in bad. 


Ik ben echt ontzettend blij met dit schattige telefoonhoesje! Ik hoop alleen niet dat de oortjes snel afbreken, maar dat maakt het tenminste wel weer een extra reden om er nóg voorzichtiger mee te doen. De bijpassende cupcake-oortjes maken het helemaal af, samen met de hamburger- en bloemenklemmetjes die je aan het draadje van je oortjes kunt hangen. Hier zie je extra goed dat de oortjes de vorm van cupcakes hebben.

 Snoep is natuurlijk altijd goed! Verder een schattig strikje wat je ergens aan kunt vastmaken met klittenband (ik heb hem aan de draad van mijn computer vastgemaakt) en 200 leuke cupcakesvormpjes met hartjesprint.Dit is echt een heerlijk luchtje: Jeans original van REPLAY. Echt een aanrader! 

Hier zie je een blauwe en een groen nagellakje van Catrice. De blauwe heet It's all I can blue en heeft nummer 875. De groene is nummer 240 en heet Sold out for ever. Daarnaast heb ik nog een roze van NYC gekregen, nummer 236 en hij heet Greenwich Village, wat ik trouwens echt een lieve naam vind! Hier komt vast nog wel een review van! 


Dit is ook een heel origineel cadeau, en daar hou ik van! Hier kun je je favoriete drankje in doen, dan zet je het een half dagje in de ijskast en dan heb je je eigen ijsje! Supergaaf toch? En lekker, hoop ik! 


Een mooi kettinkje en een schattige armband kan nooit kwaad! Dan de laatste foto alweer: een mascara van MaXfactor en ook een oogpotlood van hetzelfde merk.
Dat waren de cadeautjes die ik kreeg voor mijn verjaardag! Hope you liked it.

1 opmerking: