Pagina's

26 augustus 2012

Tag: before I dieHet is tijd voor mijn allereerste tag! Deze heb ik al op een aantal andere blogs voorbij zien komen en ik vond het leuk om die te lezen. Ik leek mij ook heel leuk om dat voor mezelf uit te zoeken en met behulp van www.weheartit.com is dat me gelukt. Het zijn er een aantal en sommige zullen nooit uitkomen, maar dromen kan altijd, toch? Dat lijkt me zo leuk om te doen! Waarschijnlijk heb ik hier de moed niet voor, maar het lijkt me toch gaaf. 

Ik vind dat vuurwerk altijd iets magisch heeft en het lijkt me geweldig om elkaar door middel van een zoen gelukkig nieuwjaar te wensen, met al die knallen op de achtergrond. 


Ik heb nooit echt rechte tanden gehad, dus dat is voor mij altijd al wel een issue geweest. Ik ben nu nog aan het beugelen en ik kan niet wachten tot mijn tanden eindelijk perfect zijn!

I love America en ik wil er zeker een keer naartoe! En als je er dan bent, denk ik dat je dit dan wel móet gaan doen. Ik ben geen groots fan van One Direction, maar ik hou wel van ze! Een poolparty zit er dus wel in!


Op weheartit.com stonden ook verschillende plaatjes met 'Have Children' enzo. Dat lijkt me geweldig en ik denk dat ik dat ook heel graag wil, maar nog helemaal zeker weet ik dat niet. Hetgene waar ik wel absoluut zeker van ben, is dat ik wil trouwen. En niet zomaar, nee, zoals het hierboven staat: the perfect wedding. 


Romantischer kan bijna niet vind ik! 


Definitly. En dan het liefst met eronder: Tell it again.


Sterker nog, ik denk dat ik een filmpje ga opnemen die ik pas over 10 jaar open! And have fun each day and each night! Ja, dat zie ik wel zitten. 


Dat vind ik heel belangrijk en is iets wat ik zeker wil doen. Ik heb altijd al een soort apart maar positief gevoel voor die mensen in Afrika gehad en ik heb onwijs veel respect voor ze. 


Ik denk niet dat ik dat ooit ga doen, maar áls je het doet? I LÓVE YOU!


Ik heb Pompeii altijd al heel interessant gevonden en ik zou er graag een keer naartoe willen!
Hier heb ik niet zo veel over te zeggen. Gewoon, zoals het er staat (:


And shoppingsss!7 opmerkingen:

 1. leuk! ik zie dat jij ook nog niet heel lang blogt, ik ben ook pas begonnen, leuke blog heb je!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Ik zal ook eens een kijkje op die van jou nemen dan!

   Verwijderen
 2. vraagje hoe stel je die categorieeen in?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Als je naar jouw bloggersoverzicht gaat, staat er rechts zo'n balk met berichten, overzicht, etc. Onderaan staat ook indeling. Als je daarop klikt, kun je als het goed is categorieën toevoegen! Een andere naam voor categorieën is ook wel labels, maar het is gewoon hetzelfde. Je kunt je label ook instellen van een nieuw bericht dat je hebt gemaakt. Dan moet je dat bericht aanvinken (bij berichten) en dan kun je bovenaan bij de knop 'labels' jouw bericht een nieuw label/categorie geven. Succes! (:

   Verwijderen