Pagina's

4 februari 2013

My life in pictures


De afgelopen maand heb ik weer foto's gemaakt van de dingen die ik heb gedaan. En ik moet bekennen dat ik weer erg veel foto's heb gemaakt van eten. Maar als ik iets aan het eten ben dan denk ik gewoon automatisch: 'Oh, even een foto maken!' En als ik ergens anders mee bezig ben dan heb ik dat minder snel. Maargoed, ik hoop dat deze 'My life in pictures' een beetje een verdere indruk geeft van mijn maand. Enjoy!Het nieuwe jaar inknallen met champagne! Happy new year!


En s'nachts, nouja, eigenlijk s'ochtends om half 6, gezellig met zijn allen geslapen. Ik heb echt een heerlijke oudjaarsavond gehad. We hadden mijn ouders overgehaald om even langs de Macdrive te rijden, dit was echt een uitzondering!


Ik koos voor een McChicken menu, vaste prik!
Er was een kleine ijsbaan bij ons in het dorp, zoals elke kerstvakantie. De afgelopen jaren ging ik daar bijna elke dag schaatsen, maar dit jaar ben ik maar 1 keer geweest. Maar het was wel erg leuk!


Ik was naar het DAFmuseum geweest, voor de spreekbeurt van mijn broertje. Ik moest mee van mijn ouders en ik haat musea. Toch kon ik het niet laten om even een foto te maken toen ik in deze legerauto zat. In films zie je altijd dat ze dan zo met zijn alle zitten opgestapeld in zo'n wagen als deze, klaar met alle wapens om eruit te springen als het nodig is. Zo voelde ik me op dat moment nou ook.De afgelopen twee weken was het erg druk met school. Ik heb heel veel presentaties en proefwerken gehad. Gelukkig is het deze week wat rustiger en is het volgende week lekker vakantie. Jammer genoeg zit de proefwerkweek er ook weer aan te komen..


Normaal ben ik totaal geen theedrinker, maar ik moet zeggen dat ik deze maand echt uitzonderlijk veel thee heb gedronken. Elke dag wel twee koppen ofzo! Deze thee koos ik erg vaak, met een schepje suiker erdoor is hij heerlijk. 


Smullen!


Ik kon mijn geluk niet op toen ik ein-de-lijk mijn nieuwe scheurkalender kon gebruiken. Dat je zo blij kan worden van zulke kleine dingetjes, best grappig eigenlijk. Ik vind deze scheurkalender trouwens echt enorm schattig.


Deze thee was echt heel lekker, ik wist niet dat deze smaak bestaat!


Nog een warme drank die ik veel heb gedronken, warme chocomel. Heerlijk! 


Ik had deze nagellak al lang niet meer op gehad, maar ik vind hem nog steeds mooi!


Ohja, de sneeuw, niet te vergeten! Ik baalde ervan, ik haat sneeuw. En dan heb ik het nog niet over mijn timeline op twitter, die na de eerste sneeuwvlokjes helemaal volstaat met hoe het er bij mijn volgers aan toe is. Om gek van te worden. Maargoed, dit was dus mijn dak na een minuut of tien.


En dit na een halfuurtje.


En tsja, dit na een nachtje slapen..


Dit boek moesten we lezen voor literatuurgeschiedenis. Gaap!


Altijd als ik thuis kom van school is mijn vaste ritueel een joggingsbroek en een warm vest aantrekken. Brr, zo koud buiten!


Klinkt misschien een beetje stom, maar ik vind het altijd zo leuk om de eerste te zijn die iets nieuws mag gebruiken. Zo ook bij deze pastapot. (:


Met mijn oppaskindjes!


Ik hou van aparte theesmaken. Deze was ook erg lekker!


Jeugdsentiment, vond het zo leuk toen ik dit in de kast vond!


Achterop de fiets, aan het doodvriezen van de kou.. 


Warme chocomel!


En lekker ongezond bezig geweest, een frietje speciaal in het tussenuur. Was wel erg lekker! 

Tot de volgende 'My life in pictures'!

Liefs,
Anne

3 opmerkingen: