Pagina's

16 augustus 2013

Dit waren mijn favoriete zomerhits


Ik geef het toe, we hebben een hele mooie zomer gehad. Prachtige dagen vol zon en warme temperaturen. Ik baal er ontzettend van dat de zomer nu tegen de herfst aan loopt en overstroomt in de winter. Echt, ik haat winter. Om nog even volop te genieten van deze maand augustus, de zondag van de zomer, heb ik mijn meest beluisterde zomerliedjes nog maar een keer naar boven gehaald. De herinneringen van de airco in de auto en het schurende zand van het strand komen weer terug! 
'Hoe' van Miss Montreal en Nielson is een ontzettend vrolijk deuntje en was eigenlijk in de lente ook al een hit. Ik vind dit echt een heerlijk nummer voor op de fiets, lekker swingend met mijn zonnebril op!


Beyonce blijft mijn favoriet en dit liedje kende ik ook al best wel een tijdje. Maar wat blijft 'ie heerlijk zeg! De trompetten op de achtergrond maken er een s'zomers, en een beetje een buitenlands nummer van.

Ook dit liedje was bij mij al langer bekend, het is een beetje apart. Ik moest er in het begin wel aan wennen, maar hoe vaker ik hem luisterde, hoe leuker ik hem vond.

Normaal ligt Miley Cyrus mij niet zo, maar met dit liedje doet ze het toch wel goed. Ik zie mezelf alweer helemaal liggen op het strand!

Ariana Grande heeft echt een parel van een stem! Ze zingt zo ontzettend mooi en volgens mij is zij ook echt een heel erg leuk persoon. Met dat in mijn achterhoofd worden liedjes altijd leuker, zo ook deze.


Jason Mraz! Ik hou van zijn gitaarspel! Dit is een lekker simpel nummer, maar wel heerlijk om naar te luisteren. 

'Wake me up' van Avicii is nu heel erg bekend en wordt bijna elk uur wel een keer op de radio gedraaid. Dat heeft er naartoe geleid dat ik hem nu iets te vaak gehoord heb, omdat ik hem zelf ook nonstop draaide.

Dit was onze standaard achtergrondmuziek in de caravan tijdens een potje kaarten. Lekker deuntje!


Als je naar Frankrijk gaat kan een frans nummer niet ontbreken. Stromae kwam precies op tijd met deze hit!


En als laatste dit mooie, spaanse gitaarspel en gezang. Dit liedje is volgens mij al heel oud, want ik ken deze nog van een aantal jaren terug. Toen draaide ik die ook heel vaak toen we op vakantie gingen en daarom was het zo leuk om deze dit jaar weer te draaien.

Wat was jouw ultieme zomerhit?

Liefs,
Anne3 opmerkingen:

 1. Sinds ik Nielson in Oscars heb gezien ben ik ook een klein beetje fan geworden, ondanks mijn afschuw voor Nederlandstalige muziek. Oeps!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoe van Nielson vind ik echt geweldig!!!

  http://www.ohmyfashion.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoe inderdaad! Maar vooral Wake me up, die werd echt platgedraaid.

  BeantwoordenVerwijderen