Pagina's

20 augustus 2013

Mijn favorieten | juli en augustus

Het is al ontzettend lang geleden dat ik iets van mijn favoriete make-up heb laten zien en ik heb ondertussen alweer veel nieuwe producten in mijn stash en daarbij ook een paar nieuwe favorieten. Nu ik dit artikel schrijf zijn er alweer nieuwe bijgekomen, maar die laat ik volgende maand zien! Eerst deze maar eens bekijken, want deze gebruik ik ook nog steeds met veel liefde en plezier.



Deze lipbalsem is van de H&M en ik werd er eigenlijk naartoe getrokken vanwege het schattige doosje. Deze mintgroene kleur is zo mooi en ook de vorm van de verpakking vind ik leuk. Toen ik de deksel openschuifde kwam de heerlijke geur van vanille me tegemoet. Er waren nog meer geuren, maar ik vond deze het lekkerste. 

Als je droog haar hebt raad ik je dit flesje van Andrelon aan. Het maakt je haar echt heel zacht voor een tijdje. Het werkt niet heel lang, ongeveer een dag, maar als je het elke avond en ochtend door je haar smeert (maakt niet uit of je haar nat of droog is) dan voelt je haar een stuk lekkerder aan. Let er wel op dat je de goede variant kiest, ik heb bijvoorbeeld Perfecte krul. 

Make-up remover pads zijn erg handig om mee te nemen in je tas. Het is maar een klein doosje met 100 pads erin, best veel! Soms heb ik last van vage make-up onder mijn ogen en dan kan ik die snel en makkelijk weghalen met deze pads. 

Dit Maxfactor oogpotlood heb ik al best lang, maar hij is ontzettend goed!

Ik ging van een hele slechte oogschaduwbasis naar deze en dan is dit toch wel echt een topper. Mijn eyeliner en oogschaduw blijven een stuk beter zitten. 

Dit Nudepalette van Catrice doet het goed! De kleuren vind ik heel mooi en blijven aardig lang zitten. Je kunt ze ook makkelijk met elkaar mengen. Dit is een veel gebruikt palette bij mij. 

Wat is jouw favoriete product op het moment?

Liefs,
Anne






4 opmerkingen:

  1. Ik moet die oogschaduw basis ook maar eens gaan kopen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk mijn favoriet is de sparkle sand nagellak van Essence, deze komt zondag online op mijn blog! :) Liefs, Savannah

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Daar ben ik benieuwd naar, klinkt in ieder geval al heel leuk!

      Verwijderen