Pagina's

4 juni 2013

My life in pictures


Mei is voorbij gevlogen voor mijn gevoel. Nog maar drie weekjes en dan is het gewoon alweer vakantie! Ik ben er echt ontzettend aan toe. De afgelopen maand was ik op vakantie in de meivakantie, heb ik van elk straaltje zon genoten en ook heb ik nog wat dingetjes geshopt. Tussendoor natuurlijk nog wat aan school gewerkt, want met de proefwerkweek die volgende week is moet ik nog even goed knallen! In dit maandelijkse artikel kun je het allemaal in foto's zien. Enjoy!
De eerste paar dagen van mei was ik nog op vakantie met familie. We waren met 11 man, dus aan tafel was het altijd een lekker gekibbel. Best gezellig om met zoveel mensen te eten!


We hadden een prachtig huis met een mooie, natuurrijke omgeving. Ik lag samen met mijn zusje en nichtje op een kamer, wat heel gezellig was. 


Elke dag natuurlijk gebruik maken van het bubbelbad! Bikini's aan, muziekje erbij en bubbelen maar!


Omdat we geen cakevorm mee hadden genomen op vakantie, besloten we maar in een andere vorm onze cake te maken. Hij was erg lekker, ondanks dat hij er vanbuiten best wel misvormd uit zag..Elke avond genieten van de prachtige zonsondergang, echt een heel mooi plaatje!

 
We zaten dichtbij de Duitse grens en we hebben dan ook een dag half in Nederland, half in Duitsland gewandeld.


En ik kon het toch echt niet laten om een foto te maken waarbij ik voor de helft in Duitsland en voor de andere helft in Nederland stond. Verder niets speciaals, maar op de een of andere manier is dat toch altijd leuk ofzo. Haha.


Dit is op de terugweg naar huis. Na een kwartiertje smeken of we alsjeblieeeft naar de MacDonalds gingen, was het ons gelukt. Smullend van een cocosmilkshake op weg naar huis! Hij was echt heerlijk.

Dit waren de foto's van de vakantie in Drenthe. Nieuwsgierig naar meer van die vakantie? Ga dan naar deze blogpost, dan kun je alles in een filmpje bekijken!


Dit spijkerjack met studs spotte ik in de H&M en het was meteen liefde op het eerste gezicht. Deze mocht ik absoluut niet laten hangen! Gelukkig zat hij ook als gegoten en was ik enorm blij toen ik hem in mijn bezit had.


Ook deze loafers zijn nu van mij. Ik kocht ze bij O'Moda, waar ze nog veel meer paar hadden staan. Ik twijfelde eerst, maar ik heb totaal geen spijt dat ik ze gekocht heb! 


Ik had eventjes pauze op het werk en gelukkig was het lekker buiten, zodat ik in het zonnetje kon zitten! Vinden jullie mijn schort ook zo charmant?


En hier is hij dan, mijn nieuwe spijkerjasje! I LOVE IT.


Dit is bij de bioscoop in Breda, na afloop van de film Safe Haven. Wauw, dat is echt een aanrader. Lange tijd niet meer zo'n goede film gezien, ik ben er nog steeds van onder de indruk.


Deze jumpsuit kocht ik ook nog bij de H&M, lekker voor in de zomer op het zwembad of strand. Aan de achterkant is het open in de vorm van een driehoekje.


Plannen voor le blog!


Traditie op moederdag: ontbijt op bed. Hier met scrumbled eggs, een broodje kaas, een eierkoek met suiker, aardbeien en jus d'orange. Yum!


Zelfgemaakte pizza, daar kun je me altijd blij mee maken. 


Weer eens een keer mijn haar gestyled! Dit was mijn make-up en mijn haar voordat ik naar een feestje ging. Had trouwens echt een superleuke avond gehad!


En ondanks die leuke avond, de dag erna toch weer aan het leren. Met thee met honing voor mijn keel, want mijn stem is de rest van die week helemaal bagger geweest (of dat nou aan dat feestje lag of niet, geen idee). Rol met keukenpapier ernaast voor mijn loopneus.. Het is me wat!


En dan EINDELIJK die zon! Hoeveel schoolwerk er ook op me lag te wachten, ik liet me niet van de wijs brengen. Ik pakte die kans om bruin te worden! Het was me nog aardig gelukt ook.


Spiegelfoto :)Dan maar leren in de zon, zo kan het ook! 


En ook de plantjes komen weer uit. Zo schattig die kleine potjes! 

Liefs,
Anne

8 opmerkingen: