Pagina's

24 juni 2013

Genietend


Hey guys!  Ik kreeg opeens heel veel zin om gewoon een random artikel te schrijven. Het kan eraan liggen dat ik al een tijdje niet meer gepost heb en gewoon even wil bijkletsen met jullie. Op dit moment lig ik lekker onder mijn dekens, wat momenteel niet meer zo 'gewoontjes' is, want ik had ook weer in een slaapzak in het huis van een van mijn vriendinnen kunnen liggen. Ik heb vakantie en ik ben er echt enorm van aan het genieten. Het idee dat ik niks voor school hoef te doen is zo fijn, ik kan gewoon doen en laten wat ik wil. Mijn ouders, broertje en zusje zijn allemaal nog aan het werk of moeten naar school, dus ik hoef met helemaal niemand rekening te houden. Ik ben lekker aan het genieten!


Het enige wat ik nog moet doen op school is mijn boeken inleveren en mijn rapport ophalen, voor de rest ben ik helemaal free!  Godzijdank heb ik de proefwerkweek goed gemaakt en ben ik over naar VWO 5! Ik heb een paar cijfers terug gehad waar ik trots op ben en over alle proefwerken ben ik eigenlijk best tevreden. Ik was wel ontzettend blij dat ik eindelijk klaar was, want mijn concentratie zakte steeds verder weg. 

Toen het eenmaal vakantie was, ben ik dat natuurlijk gaan vieren en dat doe ik nu nog steeds. Ik heb al een paar geslaagde feestjes achter de rug, waaronder die van mijzelf. Ik heb met twee vriendinnen een Sweet 16 gehouden en het was echt te gek! Verder ben ik gewoon alle dagen al aan het chillen met vriendinnen. Het enige nadeel is dat het weer niet zo mee zit, ik hoop dat de zon weer snel gaat schijnen! 

Door al die onregelmatigheid komen er niet zoveel artikels online. Ik moet eerlijk zeggen dat ik soms gewoon  even geen zin heb om me in mijn site te verdiepen, want mijn gedachtes staan meer op de relaxe-modus. Soms heb ik juist wel zin om iets te schrijven, zoals nu. Ik kan dus niet veel beloven, maar binnenkort zal er vast wel weer wat verschijnen! Ik hoop dat jullie het niet al te erg vinden.

Heb jij ook al vakantie? En ga je nog veel leuke dingen doen?

Liefs,
Anne

4 opmerkingen:

 1. Fijn dat je over hebt. Fijne vakantie!

  En leuke blog heb je :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. P.S: ik heb een winactie!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijn om te lezen dat je leuke dingen doet en dat je gewoon lekker aan het relaxen bent:)

  BeantwoordenVerwijderen