Pagina's

1 juli 2013

Music top 3 #8

Tumblr | via Tumblr

Door de dagen heen draai ik heel erg veel muziek, van hardstyle tot leuke meezingnummers. De afgelopen weken heb ik veel verschillende muziek gehoord, tijdens het uitgaan, maar ook tijdens mijn vele ritjes op de fiets. Het meeste draai ik wat hardere muziek zoals hardstyle, maar ik heb ook veel naar top 40 muziek geluisterd. De leukste heb ik er voor jullie uitgepikt en op een rijtje gezet!


Megan and Liz hebben heel erg veel leuke covers op Youtube, maar ze schrijven ook hun eigen nummers. Hun nieuwe nummer Release you vind ik echt heel erg leuk en daar heb ik erg veel naar geluisterd. Deze staat dus terecht op nummer drie! Op nummer twee staat een nummer dat iets anders is, maar ik toch ook erg leuk vind. Deze moet aanwezig zijn op elk feestje, anders is het niet compleet haha. Ik zeg Vlammen van Mr. Polska!En het meest geluisterde liedje in mijn hele afspeellijst is momenteel een cover van Alex G en Kady Z. Zij hebben hun eigen draai aan het liedje Radioactive gegeven and I like it! 


Verder wilde ik jullie nog even om advies vragen. Ik zit al een tijdje te twijfelen of ik een top 3 van mijn muziek moet blijven geven, of dat ik gewoon mijn favoriete muziek laat zien, maakt het niet uit hoeveel het er zijn en in welke volgorde. Hopelijk snappen jullie wat ik bedoel en willen jullie me helpen! 

Welk liedje staat bovenaan jouw playlist?

Liefs,
Anne

1 opmerking:

  1. Leuke liedjes! c:
    De top 3 is wel een leuk effect vind ik, maar ik zou gewoon een paar leuke liedjes ook best leuk vinden hoor!

    xo

    BeantwoordenVerwijderen