Pagina's

5 juli 2013

Mijn nieuwe liefde: Pretty Little Liars


Pretty Little Liars is een Amerikaanse serie waar ik sinds een tijdje verslaafd aan ben. Het is een combinatie van drama en mysterie, je moet er dus ook een klein beetje bij nadenken en dat maakt het zo leuk. Niet dat ik jullie ook aan deze verslaving wil helpen, maar het is echt een aanrader!


Uit de theme song kun je al wel een beetje afleiden dat het om een stijlvolle, goed doordachte serie gaat. 


Heel kort uitgelegd gaat het over 5 vriendinnen, waarbij er tijdens een sleepover een van de meisjes, Alison, verdwijnt. Daardoor valt de vriendinnengroep uit elkaar. Na een paar jaar komen ze elkaar opnieuw tegen, Alison is nog steeds niet terug. Als haar dode lichaam wordt gevonden, worden de andere vier meisjes gestalkt met smsjes van een of andere 'A'. Ze hebben geen idee wie het is, maar het erge is dat 'A' alles over hen weet en dreigt al hun diepste geheimen door te vertellen als de vier vriendinnen de opdrachten die ze krijgen van 'A' niet uitvoeren.


De cast van PLL maakt het nog een stuk leuker. De vier hoofdrolspeelster zijn allemaal weer wat anders, maar stuk voor stuk heel erg tof. 


Een goede serie zou niet compleet zijn zonder knappe acteurs. Ik ben pas bij seizoen twee, dus ik weet niet of er nog meer acteurs bij komen, maar deze knappers spelen tot nu toe grote rollen in de serie.


Ik ben zeker over deze serie te spreken, zoals je waarschijnlijk al wel gemerkt zult hebben. Ik zou zeggen, veel kijkplezier!Liefs,
Anne


3 opmerkingen:

 1. Ik heb het nog nooit gezien, maar mocht ik me erg vervelen zou dit wel een goede oplossing zijn! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, tof! Je blog ziet er leuk uit zeg :) Doe je mee aan mijn winactie? Je kunt nu echt een supergave curling wand winnen! Liefs, Anne

  www.fashionanna.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. I love Pretty Little Liars <3
  Kan niet wachten tot morgen om weer de nieuwste aflevering te kijken hihi zéér verslavend ;)

  xx

  BeantwoordenVerwijderen