Pagina's

31 juli 2013

Shoplog Rotterdam en Antwerpen


Oh, wat hou ik van shoppen! Ik heb de afgelopen tijd flink wat geld uitgegeven aan kleding en sieraden, maar in de vakantie mag dat. Ik ben vandaag naar Rotterdam geweest, een paar weken terug naar Antwerpen en ik kocht ook nog een outfit voor mijn Sweet Sixteen. Ja, dat is alweer een tijdje terug, maar des te groter deze shoplog!

Let's start met de kleren die ik voor mijn feestje kocht. Ik twijfelde tussen een jurkje of gewoon een leuke broek. Uiteindelijk had ik een duidelijk beeld in mijn hoofd: ik wilde graag een mintgroene broek met een leuke witte top. Dat zou ook leuk passen bij mijn grijze loafers. Met deze missie ging ik op pad!


De mintgroene broek vond ik eigenlijk al best snel, en dat bij een winkel waar ik eigenlijk nooit kom. Maar het was Sale en dus dacht ik dat het misschien toch wel heel even de moeite waard zou zijn om te kijken. Gelukkig had ik goed gegokt, want ik werd op slag verliefd op dit mintgroene, gebleekte exemplaar! Ik moest even wennen toen ik hem aantrok, want deze skinny jeans is echt heel erg gebleekt. Maar uiteindelijk was ik dolblij dat ik hem had meegenomen, voor €29,99 bij de Men At Work. 

Dit is de top die ik erbij kocht. Het is een hele chique top, met touwtjes in het midden en een laag uitgesneden hals. Ik kocht deze bij Nancy Mode in Breda voor €23,00. 


Deze ringen hoorden ook nog bij de outfit hierboven. Ik heb ze niet allemaal aangedaan, alleen de witte roos en het diamantje. 

Verder ging ik naar Antwerpen, waarna ik meteen de Forever21 binnenstormde.
Smoorverliefd op deze, echt waar. Hij zit heerlijk! Hij is een klein beetje oversized, maar bij de mouwen zit hij wel gewoon strak. Er zitten ros├ęgouden spikes aan de bovenkant en de achterkant is een stuk langer dan de voorkant. Deze was €19,75.


De sieraden bij Forever21 zijn echt ontzettend leuk. Er is een hele etage met alleen maar sieraden, echt heaven. Deze lange ketting was €3,90.


Deze hartjes waren zo schattig! Er hoort ook nog een ros├ęgouden hartje bij, maar die had ik uitgedaan tijdens een watergevecht en die ligt nu nog bij die vriend, dus als het goed is krijg ik die binnekort terug. Ik kon hem er jammer genoeg niet bijzetten op de foto, maar met dat hartje erbij zijn ze nog leuker. Helaas heb ik het bonnetje niet meer en kan ik deze ringen ook niet vinden op de site, dus ik kan de prijs niet doorgeven. Sorry!

Dit kleine kettinkje was zo ongelooflijk lief met dat olifantje! Deze was €3,90. 

Vandaag ben ik nog naar Rotterdam geweest en daar kocht ik drie leuke shirtjes.


Dit is een vrij simpel, wit shirtje met een paar leuke details. Het heeft een gevlochten kraagje en de korte mouwen zijn opgestroopt, waardoor het een heel klein beetje iets wegheeft van een hempje. Deze kocht ik voor €12,99 bij de Mango.

Dit bordeauxrode, stoere shirt kocht ik bij de Only. Ik merkte al wel dat dit soort shirts weer in de mode zijn en dat komt goed uit, want ik vind deze heel erg leuk! Deze was €12,99. 

En last but not least kocht ik dit truitje bij de H&M voor €14,95. Ik vind dit een hele leuke combinatie met mijn legergroene broek! 

Liefs,
Anne


8 opmerkingen: