Pagina's

21 september 2012

Carice van Houten: grote inspiratiebron


Waarschijnlijk hebben jullie gemerkt dat ik alweer véél te weinig heb geblogt de afgelopen 2 weken. Ik had er simpelweg de tijd niet voor, hoe graag ik het ook wilde. School ging gewoon heel even voor. Het huis- en leerwerk liep niet langzaam op, nee, het was gewoon -patsboem- agenda vol. Geen tijd om te bloggen dus! Dit gaat nog vaker voorkomen vrees ik. Een goede reden dus om deze post dus extra leuk te maken. Hoop dat jullie er ook zo over denken! Maar laten we even naar het subject gaan waar ik van plan was over te schrijven. Af en toe cross ik even een tijdschriftje door en aangezien Carice van Houten vrij bekend is in ons kikkerlandje, staat er meestal wel een klein intervieuw of een poster/plaatje van deze actrice in een of ander blad. De intervieuws zijn altijd leuk om te lezen natuurlijk, maar waar ik altijd het eerste naar kijk zijn de foto's. Hetgene wat ik bij Carice altijd zo bewonder, is haar make-up en met name de eyeliner. Ik ben sowieso een groot fan van eyeliner - het hoort hoe dan ook bij mijn basisproducten qua make-up -  en dat is dus ook één van de dingen waar ik het meest op let. Zo ook bij Carice van Houten.
Hetgene waar we dus ook op in gaan, het is eigenlijk wel voor de hand liggend gezien de inleiding, is de eyeliner. Ik heb een paar voorbeelden opgezocht waar ik een mooie indruk van heb en waar je de eyeliner goed op kunt zien.

Vooral bij het rechter oog zie je de eyeliner. Ik vind vooral het contrast tussen boven en onder het oog mooi,  omdat de eyeliner zo dik is valt hij lekker op. En Carice kan het zeker hebben. 

Hier ben ik vooral gevallen voor het subtiele lijntje en de gekrulde uitloop. 


Dit is misschien een minder mooie foto dan de vorigen,  maar ook hier zij je de eyeliner. 


En dit is een heel dun lijntje, maar tóch eyeliner. Ook helemaal niks mis mee.Ik heb nog wat overige foto's van Carice die mijn aandacht trokken om bepaalde redenen die ik niet altijd weet.Ik ben echt verliefd op deze oogschaduw in combinatie met de eyeliner en prachtige wimpers.  En dan die jukbeenderen, wauw, ze komen heel mooi uit met die blush. 
Love the sunglasses.

Wat een verschil als je deze vergelijkt met de vorige. 

Ik HOU van deze combinatie qua haar en make-up. Het staat haar ook echt amazing! 


1 opmerking: