Pagina's

5 september 2012

Old music top 3! #2
Het is al een tijdje geleden dat ik dit artikel online heb gezet en daarom vond ik het wel weer eens tijd worden! Ik dacht er aan, omdat ik merk dat ik het, samen met vriendinnen, de laatste tijd heel veel over oude liedjes heb. Ik heb er weer 3 voor jullie verzameld die ik nog steeds heel leuk vind om naar te luisteren!

De eerste is echt al 3 jaar oud ofzo, want ik kan me nog goed herinneren dat ik deze echt helemaal plat heb gedraaid toen ik in de brugklas zat. Wat een tijd was dat zeg, als ik daar aan terugdenk! We waren toen echt van die hangjongeren en dit liedje zetten we dan altijd superhard op. Toen was dat natuurlijk vet stoer, maar als iemand anders dat nu doet erger ik me er wel aan haha. Best erg eigenlijk.
De volgende vind ik zooo heerlijk en ik kan hier echt helemaal los op gaan! Dit liedje hoorde ik voor het eerst toen ik nog op streetdance zat, wat toen echt niks voor mij was, en toen vond ik het maar niks. Dat kan ik nu niet snappen, serieus, wat een amazing nummer! 

ps. bij de video zit er een lang voorstukje bij, als je gelijk door wilt gaan naar de muziek moet je even doorspoelen naar 1.37 min.


De laatste is denk ik ook nog wel bekend: Riverside van Sidney Samson! 

Vinden jullie dit een leuk item op mijn blog? Laat je reactie achter in de comments! 

6 opmerkingen: