Pagina's

8 september 2012

Essence Colour Arts


Toen ik aan het rondneuzen was op verschillende make-up sites, vond ik niet alleen de nieuwe collectie van Catrice (die je hier kunt bekijken), maar ook een hele leuke make-uplijn van Essence! Deze keer in alle kleuren voor je nagels, je lippen en je ogen. Essence heeft heel veel soorten pigmenten. Wordt je al nieuwsgierig? Lees dan snel verder! Voor degenen die niet weten wat pigmenten zijn, geen paniek, ik wist het eerst ook niet. Misschien dat je na dit filmpje een stukje wijzer bent:


                                         

Er zijn dus 20 losse potjes in verschillende kleuren. De poederachtige stof kun je mengen met nog een andere kleur die er goed bij past. Dan doe je de vochtige basisstof (ook te koop bij Essence) op je nagels/lippen/ogen en daaroverheen breng je de pigmenten aan. Superhandig toch?
Er zijn 20 verschillende kleuren, maar ik ga er vandaag op 5 in. Dat zijn de kleuren die mij het meest aanspreken.

Éen daarvan is nummer 14, genaamd Strawberry Smoothie. Het is een roze kleur, neigt een beetje naar paars, en is leuk voor op je ogen, lippen én nagels. 


De volgende is 07 safety first, een mooie lichte oranje kleur. Ik denk dat hij zijn naam eer aan doet, niet te opvallend en dus safe. Deze heb ik gekozen, omdat ik bruin altijd heel mooi vind op je ogen, en deze kleur is daar goed bij te combineren. Het heeft een beetje dezelfde tint als bruin. Er is ook nog een donkere, opvallendere oranje, maar ik vind natuurlijke oogschaduw altijd het mooist, dus daarom koos ik deze.


Nummer 3 is 01 studio 54. Dit is een mooi shiny kleurtje. Dit kan je denk ik overal wel op doen, als oogschaduw, je kunt het gebruiken als een extra glimmer over je nagellak heen, en een subtiel laagje over je lippen. 


Deze pigmentkleur zit tegen het randje van bloedrood aan. Perfect voor op je lippen en/of nagels dus. Hij heet 13 Paparedzzi


En de laatste alweer, een nachtblauwe pigmentkleur, genaamd 17 Dory in love. 


Het zou kunnen dat het je al was opgevallen, maar in elke pigmentkleur zit een glitter. Misschien ook fijn om te weten. 

De producten die je moet gebruiken vóórdat je de pigmenten opdoet zijn:

- lipbase
- eye base 
- nail base

Deze drie zijn allemaal verkrijgbaar bij Essence. 

Alle colour pigments kosten 2,59 euro per stuk. 
1 opmerking: