Pagina's

28 september 2012

Shoplog Rotterdam


Jullie zien het goed, ik heb weer geshopt! Tenminste, alweer is misschien een beetje overdreven, want zo kort geleden was het niet. Afgelopen weekend ben ik naar Rotterdam geweest met mijn zusje en mijn moeder. Ik wilde eigenlijk slagen voor laarsjes, maar dat is helaas niet gelukt. Natuurlijk wél een goed excuus om nog een keer te gaan shoppen. Waar ik deze keer wel in geïnvesteerd heb, zien jullie in deze shoplog.Ik heb niet bijster veel gekocht (minder dan ik verwachte), maar ik ben wel heel erg blij met het resultaat. Rotterdam is wel een geweldige shopstad. We stapten de metro uit en het eerste wat we zagen was de H&M, de Zara, de Vila, de Vero Moda en nog veel meer amazing winkels. Helemaal top, dacht ik zo. Het ging dus ook winkel in, winkel uit, en zo maar door. Als eerste belandden we in de Zara, waar ik de volgende twee dingen heb gekocht.

Als eerst een heerlijke, oversized trui. De stof is dun maar toch lekker warm. Hij zit ook heerlijk! Aan het einde is er een subtiele uitloop, maar dat valt niet echt op. De mouwen worden aan het einde van je arm wat strakker, wat ik zelf wel heel leuk vind staan, anders kan het een beetje slordig worden. 


En dit is de achterkant. De hals is aan de achterkant én aan de voorkant niet zo diep, tenzij je de trui om de tien minuten even naar beneden trekt. Dat gebeurt op een gegeven moment wel automatisch.


Deze top kocht ik ook bij de Zara. Hij is iets donkerder dan wit met een doorzichtige bovenkant zonder een al te diepe hals. Wat ik het leukst vind aan deze top zijn de kleine goude steentjes die in de scheiding zitten tussen de doorzichtige stof en de niet-doorzichtige stof. Dit kun je op deze foto nog beter zien: De sterretjes die om de twee steentjes voorkomen, maken het wat speelser. 


Dit is de achterkant, een driehoekige vorm zoals je ziet. Omdat het nu alweer een stuk kouder is, draag ik dit vaak met een blazer eroverheen. Maar ik denk dat deze top ook leuk is voor het uitgaan, en daar draag ik hem natuurlijk wel zonder een vestje of zoiets dergelijks eroverheen. De achterkant is dus zeker belangrijk! 

Het verbaasde me hoe goed ik deze keer slaagde bij de Zara. Voor zover ik me kan herinneren heb ik er eigenlijk nog nooit wat gekocht. Tóch loop ik er altijd even binnen, aangezien ze altijd best leuke dingetjes in huis hebben. Gelukkig was het deze keer niet voor niets! 

De volgende winkel waar ik wat kocht was, hoe verassend, de H&M, waar het kopen van dingen voor mij helemaal niet zo moeilijk is! 

Ik had een tijdje geleden al een bestelling gedaan bij de H&M, ik bestelde een donkerblauwe broek en een zwarte blazer. De broek paste precies, maar de blazer was een maatje te klein. Toen ik in de H&M was, heb ik die gelijk even geruild en dit is het resultaat. 

Ik koos voor een zwarte, omdat ik veel topjes heb zonder mouwen en in de winter zijn die dus allemaal goed te combineren met een zwarte blazer. 


Hier ziet hij er misschien een beetje stijfjes uit, maar ik denk dat jullie wel ongeveer weten hoe hij eruitziet als je hem aan hebt. Het is immers een simpele blazer van de H&M en volgens mij worden die over het algemeen wel veel gedragen. 


Schattige binnenkant!


En met schoudervulling.

Het laatste wat ik kocht was deze top met tribal print. Ik wilde al heel lang iets met tribal print, want ik vind het echt een gewéldige trend. Ik liep dus de H&M binnen en het eerste wat ik zag was deze top. Meenemen dus! 


Ten eerste: te gekke print!


Het is gewoon een normale H&M top, zoals alle andere tops zijn van de H&M. 


Op de volgende foto zie je wel een leuk detail, wat overigens niet bij alle H&M tops is. Aan de onderkant is er aan de zijkant een driehoekje, zodat het rond is van voor en achter. Het is moeilijk uit te leggen, dus: zie foto.

Dit waren mijn aankopen in Rotterdam! Heb jij ook al winteraankopen gedaan? Zoja, wat is je favoriete aankoop? 
2 opmerkingen: