Pagina's

10 september 2012

Kruidvat Shoplog
Afgelopen vrijdag wipte ik na school even de Kruidvat binnen, omdat ik graag de nieuwe collectie van Essence én de nieuwe collectie van Catrice wilde bekijken. Natuurlijk heb ik hier een aantal dingen van gekocht voor een try-out. Eerder heb ik al gepost over deze nieuwe collecties, maar toen kon ik er nog geen review over geven. Nu wel! Ik heb nog niet álles uitgeprobeerd, maar genoeg om een blogpost over te schrijven. Lees dus snel verder!Te beginnen met de pigmentkleuren van Essence. Ik vond, toen ik de potjes zag staan, dat ze er verassend 
klein uit zagen. Ik had ze dus groter verwacht. Dat is een klein minpuntje. Toch kocht ik twee kleuren: 14 Strawberry Smoothie en 02 Smell The Caramel. De Strawberry Smoothie had ik bij mijn favorieten gezet in de blogpost over Essence Colour Arts. 02 Smell The Caramel daarentegen, heb ik gekozen omdat hij er in de winkel heel mooi uit zag en ook omdat ik dacht dat hij goed te mengen was met de Strawberry Smoothie, waar de pigmenten voor bedoeld zijn.      


Als je de dop eraf draait, is er nóg een soort dekseltje met open stippels erin, zodat de poeder er niet in overvloed uit stroomt. Dit is heel handig! De doorzichtige dop is om twee of meer pigmenten in te mengen. Ook dit is heel fijn, omdat je geen extra schaaltje ofzo hoeft te pakken, en de dop is precies groot genoeg. Ik vond het eerst wel moeilijk om in te schatten hoeveel poeder ik nodig had, maar dat is denk ik gewoon een kwestie van oefenen.  


De pigmenten kun je op je nagels, lippen en ogen doen. Maar omdat de poeder niet zomaar blijft plakken, heb je daar ook vloeibare basis voor nodig, die je ook in de collectie Colour Arts van Essence kunt kopen. Aangezien ik al een oogschaduwbasis heb (van Catrice) en ik niet zo van lipproducten houdt, koos ik voor de nailbase. Deze heb ik nog niet getest, omdat ik eerst de nagellak testte die ik ook heb gekocht. Maar zodra ik deze heb uitgeprobeerd, zal er ook een review over verschijnen, promise!

Snel door naar de nagellak die ik dus wél testte: 03 Salsa Cubana, een heldere, korale kleur. Hij is van Catrice, uit de collectie CucubaHier zie je dat de nagellak een dik kwastje heeft, zoals we gewend zijn van Catrice. Dat vind ik persoonlijk altijd wel fijn, omdat je zo sneller over je nagels gaat. De nagellak dekt opzich wel goed na een laagje, maar 2 laagjes is mooier. Omdat de  nagellak van Catrice altijd heel snel afbladderd, heb ik er (natuurlijk) een basecoat ondergedaan en 3 laagjes lak overgedaan. Het hielp niet echt, wat ik toch wel heel jammer blijf vinden, omdat Catrice over het algemeen verder wel mooie nagellak heeft. Wat je ook op de foto ziet, is dat er veel nagellak naast de nagel zelf zit, wat, denk ik, komt door het brede kwastje. Of door mijzelf haha. Verder vind ik dit wel een hele mooie kleur! 


4 opmerkingen: