Pagina's

19 december 2013

Crush: Manuel Broekman

Ik zal eerst even sorry zeggen. Ik kon dit artikel gewoon echt niet laten! Ik denk dat ik verliefd ben... Jep, op Manuel Broekman. Des te meer ik naar Feuten of Verliefd op Ibiza kijk, des te leuker ik hem vindt. Dit artikel was no problem voor mij, het was een hele goede smoes om uren lang naar deze acteur te kijken. Dus, voor nog meer leuke en mooie plaatjes van Manuel, kijk snel verder!

Misschien ken je Manuel Broekman, zoals ik al zei, uit de serie Feuten of Verliefd op Ibiza. Feuten kan ik je echt aanraden, en niet alleen omdat hij erin speelt, maar omdat het gewoon een ontzettend leuke serie is als je enigszins ge├»nteresseerd bent in het studentenleven. 
Ook de film Feuten het Feestje is top. Er zit geen verhaal in of iets dergelijks, maar gewoon de sfeer alleen al. Heerlijk! Maar je moet het ook wel echt leuk vinden hoor. Aan Manuel Broekman zal dat niet liggen trouwens. De vriendin waarmee ik naar de film was zag eerst niks in hem, maar na de film moest ze toegeven dat ze hem toch wel knap vindt. Waarop mijn antwoord was: 'Like I said!' *zwijmel*. 

Verliefd op Ibiza is echt een en al drama en dat kijk ik wel alleen omdat Manuel erin speelt (sorry). En voor de goede orde nog wat overige en spontane foto's!
Misschien iets te oud en te ver weg, maar ik blijf nog even dromen. Hoe zit het met jullie?

Liefs,
Anne3 opmerkingen: