Pagina's

12 december 2013

Tag | The common white girl

Ohsopictures
Jep, een lekkere cliché. Ook ik ga me wagen aan deze tag, ondanks dat hij waarschijnlijk al wel bekend is bij jullie. Maar ik vond hem zo leuk, ondanks dat de vragen vrij simpel zijn. Ik ben denk ik ook wel een beetje laat, maar vanwege mijn pauze kon ik hem niet eerder doen en ik wilde deze tag toch niet laten zitten. Ik hoop dat jullie het alsnog leuk vinden om te lezen!


Favoriete Starbucksdrankje?
Oke, eerlijk dus. Die heb ik niet (shame on me)! Ik ga helemaal niet vaak naar Starbucks, want ik kom gewoon niet vaak op plekken waar ze die hebben (stations dus). Ik zou dus ook niet uit mijn hoofd weten wat voor assortiment ze allemaal hebben, laat staan mijn favoriete drankje. Deze tag begint al goed he? Haha.


Hoe lang duurt het voordat je klaar bent in de ochtend?
Als ik wil douchen, sta ik meestal een uur van tevoren op, maar als dat niet nodig is kan ik het wel halen in drie kwartier. Een halfuurtje moet ook lukken, maar ik hou niet zo van haasten (hoewel dat meestal wel nodig is). 

Hoeveel selfies maak je op een dag?
Ik maak eigenlijk bijna nooit selfies, ik heb nooit zin om dat te doen of meestal zie ik er gewoon geen rede voor om dat te doen. Alleen in de tijd dat ik nog Snapchat had maakte ik er heel veel, maar dat heb ik sinds kort niet meer. 

Hoeveel Instagram volgers en foto's heb je?
Ik heb 83 volgers en 78 foto's. Ik vind het altijd leuk om andermans foto's te bekijken op Instagram, maar zelf zet ik er ook regelmatig iets op. Bijna altijd zijn het foto's met of van vrienden en eten haha.

Zeg je wel eens OMG of LOL hardop?
Ik zeg wel vaak ''Oh my god'', maar nooit LOL. Nee, dat heb ik volgens mij echt nog nooit gezegd. 

Draag je kledingstukken wel eens vaker dan 1 keer? 
Nee tuurlijk niet, dat kan echt niet! Oke grapje, ik mocht willen dat ik zo rijk was dat ik altijd andere kleren aan kan hebben. 

Ben je racistisch? 
Nee!

Instagram, Twitter of Tumblr? 
Instagram en Twitter.

Wie zijn je favoriete YouTubers?
Mijn favoriete YouTubers zijn Teske (Teskuh.nl), Fun (Mert en Dylan), SophieJamie (Jamie's world), Cinebuddies (Kelvin en Peter), Jacksgap (Jack en Finn Harries) en Joe (ThatcherJoe). De meeste zijn inderdaad Nederlands. 


Hoe vaak doe je je nagels?
Dat verschilt van tijd tot tijd. Eerst deed ik mijn nagels bijna om de twee dagen, daarna heb ik tot vorige maand echt heel lang geen nagellak op gehad. En nu doe ik het ongeveer twee keer in de week. 

Ben je een shopaholic?
Het valt eigenlijk wel mee. Ik ga niet zo heel vaak naar de stad, omdat ik werk op zaterdagmiddag, en ik koop ook niet zo heel veel online. Ik koop wel regelmatig iets hoor, maar niet dat het zo vaak is dat ik een shopaholic ben. 

Hoe vaak heb je Mean Girls gezien?
Echt heel vaak, niet te tellen. Ik weet nog net niet de tekst uit mijn hoofd.

Heb je veel kleding?
Ik ben best tevreden over de inhoud van mijn kledingkast, maar ik ben toch van mening dat je nooit genoeg kleding kan hebben!


Maak je een foto van je eten voordat je het opeet?
Echt niet elke dag hoor, maar als ik uiteten ben of gewoon iets heel lekkers voor mijn neus heb liggen, maak ik er af en toe wel een foto van. Meestal komt die dan in het maandelijkse artikel 'My life in pictures'. 

Draag je elke dag make-up?
Eigenlijk wel ja. Als ik zeker weet dat ik de deur niet uit hoef, dan niet, maar dat komt zelden voor. 

Hoe stijl je je haar meestal?
Ik verdeel mijn haar in laagjes, zodat ik geen plukken vergeet en ik vind dat ook gewoon fijner stijlen. Ik begin onderaan, als ik dat laagje gehad heb doe ik het in een lage staart zodat het niet in de weg zit, en dan ga ik verder met het volgende laagje. Als die klaar is doe ik die bij de staart, en zo verder. 

Zie je er altijd presentabel uit?
Ik doe mijn best, laat ik het zo zeggen. Als mijn haar een keer niet zit doe ik het gewoon in een knot ofzo, ziet er iets minder leuk uit, maar nog wel presentabel (denk ik haha). 

Liefs,
Anne

2 opmerkingen: