Pagina's

8 december 2013

My life in pictures | november


My life in pictures is een maandelijks artikel met foto's die laten zien wat ik die maand heb gedaan. Nu komt dit artikel extra goed van pas, omdat ik een tijdje niet heb geblogd. Door deze foto's hebben jullie een beetje een idee wat ik dan wel heb gedaan! Enjoy!


Om te beginnen met deze caloriebom. Ik heb dat weleens (eigenlijk iets te vaak), dat je ontzettend veel zin hebt in iets heel erg lekkers. Dit is een goed voorbeeld. 

Ik koos tijdens het werken voor meloenthee en het is heel lekker!

Ik zag bij de Pieces Accessoires deze mooie statementketting. Ik dacht, leuk cadeautje voor Sinterklaas, dus maakte ik er een foto van voor mijn moeder. Een week later kwam ik terug, maar toen was hij er niet meer :( Balen! 

Het jaar gaat veel te snel, mijn scheurkalender is alweer bijna leeg! Ik kan me nog zo goed herinneren dat ik er aan begon.. 


Met aardrijkskunde zit ik met zeven meiden in een klas en we hebben les van een gezellige leraar. Helaas hebben we hem maar tijdelijk, want hij valt in vanwege zwangerschapsverlof van onze huidige lerares. Natuurlijk moesten we de baby even gaan bewonderen! Ik was al heel lang niet meer op kraamvisite geweest, maar Annelie (het kindje) was zo schattig! Na afloop kregen we deze lollies, leuk! 

Een tijdje geleden heeft het in Nederland heel hard gewaaid en toen ik thuis kwam lagen deze twee bloempotten op de grond. Zonde!

Dit boek moest ik lezen voor een boekverslag, en ik vond het best een goed boek. Ik moet echt meer boeken lezen, vroeger deed ik niet anders en nu is het een beetje weggevaagd. Dat vind ik echt jammer, maar ik heb gewoon veel minder tijd. Als ik nu tijd over heb ga ik hele andere dingen doen en dan denk ik niet eens aan het lezen van een boek. 

Hmm, deze duodrank is lekker! 

Ik besloot mijn kast op te ruimen en alle kledingstukken die ik niet meer paste, maar nog wel leuk waren, aan mijn zusje te geven. Dit vestje was het eerste wat ik kocht van mijn kleedgeld en was eigenlijk net ietsje te klein. Ik kocht het toch, ik vond hem zo leuk! 

Kledinghoekje weer helemaal opgeruimd (:

Warme chocomel, ik blijf ervan houden. 

Ik ben zo slecht in nailart, maar in een creatieve bui maakte ik dit. Ik had er nog iets meer glitters bij gewild, maar daar was ik te ongeduldig voor. Uiteindelijk was ik toch wel blij met het resultaat.

Kwasten wassen, na lang uitstellen. Ik vind het maar een rotklusje.. 


Alweer een creatieve bui! Dit keer met eten.. 

En dit was het resultaat! Brownie met marsepijn. Smaakte best lekker, al zeg ik het zelf. 

Verslaving: Pretty Little Liars. 

Op een vrijdagmiddag eigengemaakte high-tea, met deze heerlijke sandwiches. 

Liefs,
Anne3 opmerkingen:

 1. Leuke foto's hoor! Ik ben ook zo weg van warme chocolademelk, hmm! Wel met slagroom natuurlijk maar dat maakt 'm ook meteen zo'n enorme calorie bom haha! Ach, soms moet het kunnen toch!

  Als je het leuk vind: vandaag organiseer ik een Linkparty op mijn blog! Dit houdt in dat je reclame mag maken voor de 3 leukste artikelen (zoals deze) die je afgelopen week geschreven hebt, inclusief een foto én een link naar jouw blog! Ik zou het gezellig vinden als je mee zou doen!

  Fijne zondag, liefs Rosie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke week! Ik hou van warme chocomel, heerlijk nu het zo koud is :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen