Pagina's

5 december 2013

Ik zal me even voorstellen

Hello December

Hoi, ik ben Anne, misschien ken je me nog. Oke, dit is misschien een beetje overdreven, maar ik ben in ieder geval weer terug van weg geweest! En ik ben happy to be back. 

Tijdens mijn 'afwezigheid' ben ik niet compleet gestopt met bloggen. Ik heb natuurlijk gewoon andere blogs gelezen en ook artikels vooruit geschreven. Ik had alleen de rust nodig om gewoon op mijn eigen tempo te kunnen schrijven. Door de proefwerkweek die ik in oktober had kon ik mij niet volledig op mijn site focussen, maar ik wilde nog wel blogposts schrijven. Ik besefte dat ik beter geen half werk kon leveren en nam daarom een pauze, zodat ik flink vooruit kon schrijven op mijn eigen tempo, zonder enige druk te voelen. En dat is me heel erg goed bevallen! Ik heb nu zoveel artikels geschreven dat ik deze hele maand weer vooruit kan en er om de dag een artikel online zal komen. 

Ondertussen ben ik bezig geweest met surprises, mijn nieuwe kamer (ja, mijn moeder gaat verhuizen), uitgaan, school en gewoon eens even relaxen. Dat laatste kun je eigenlijk beter lezen als series kijken, want daar heb ik echt veel tijd aan besteed. Ik denk dat ik de afgelopen paar weken wel aan drie series verslaafd ben geweest: eerst Feuten, toen Geordie Shore erbij (hoe fout het ook is, ontzettend grappig) en nu ben ik opnieuw (want dat was ik al eerder) verslaafd aan Pretty Little Liars. Ik ben bij seizoen drie aangekomen en oh, wat is het leuk en spannend! 

Om nog verder te laten zien waar ik mijn tijd aan heb besteedt, zal er snel een My life in pictures komen. Dus, later meer!

Tot slot wil ik jullie nog een hele fijne sinterklaasavond wensen, want het is vandaag natuurlijk wel 5 december. Have fun! 

Liefs,
Anne

2 opmerkingen:

  1. Yeah! Leuk:) Hopelijk heb je een leuke avond gehad. Liefs!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik hoop dat je ook een hele leuke avond heb gehad! Ik wil ook weer een keer aan surprises doen haha, vind het zo leuk om te maken!

    BeantwoordenVerwijderen