Pagina's

31 mei 2013

Introduction: Glamazona Limited Edition CatriceLimited Editions waren eerst voor mij nooit zo nodig. Ik vond het maar niks en ik snapte het nut er ook niet zo van, waarom zou je producten maken die dan toch maar voor twee maandjes te koop zouden zijn? Maar nu vind ik limited editions juist het tegenovergestelde; ik kan niet wachten totdat er weer een nieuwe is! Ik ben altijd nieuwsgierig naar welke producten er de volgende keer weer tijdelijk in de winkels liggen. Catrice en Essence zijn eigenlijk de merken waarvan ik het meeste van in mijn make-upstash heb, dus die limited editions hou ik het meeste in de gaten. De limited edition van Catrice die nu bezig is, is ''Hip Trip", maar daar ben ik niet echt over te spreken. Ik heb (nog) geen van die producten gekocht, mede omdat ik geld moet besparen, maar ook omdat ik die producten niet echt speciaal vind. Daarom heb ik even een vooruitblik gewaagd naar de volgende limited edition van Catrice en die heet Glamazona. De naam belooft al veel, vind ik. Deze limited edition is geinspireerd op het Amazonegebied en bevat dus veel bloemen- en dierenprintjes. De kleuren kunnen hierbij ook erg uiteenlopen, er zijn camouflagekleuren, maar ook vrolijke tinten. 

Om te beginnen met de oogschaduws, die ik erg mooi vind! Vooral de metallic kleuren spreken me aan. 


De namen van deze losse oogschaduws zijn (v.l.n.r.): 
CO1 - I Got The Flower!
CO2- Lime Heart Is Beating Like A Jungle Drum
CO3 - Jungle Treasure
CO4 - cARMOURflage   

Elke oogschaduw kost €2,89.
Ik vind overigens ook de print op de verpakking erg leuk! 

Dan deze twee blushes! Blush is een van mijn favoriete make-up artikelen en ik vind deze twee ook echt heel erg gaaf. De kleuren zijn best wel fel en dat lijkt me echt leuk staan. 


De rode heet I'm A Survivor en de paarse heet I Got The Flower!
Deze blushes zijn €3,99. 

Als laatste wil ik jullie de nagellakjes laten zien. Ik ben tenslotte dol op nagellak, dus die kan ik niet laten liggen. Ik moet eerlijk zeggen dat ik deze kleurtjes niet zo bijzonder vind. De enige die ik er een beetje uit vind springen is de blauwe, genaamd Dirty Lana. Alle lakjes zijn €2,99 per stuk. Dit was nog niet alles uit deze limited edition. Er zijn ook nog twee lip colour pennen, gouden glitters (Liquid Gold Topper) en een cracker nagellak verkrijgbaar. 

Ik begin deze edition al best leuk te vinden, jullie? 
Deze limited edition is op dit moment nog niet in de winkels verkrijgbaar, maar pas vanaf juli. 
Nog heel eventjes wachten dus!

Liefs,
Anne


5 opmerkingen: