Pagina's

18 mei 2013

Review NYC 253 Mint Macaroon


Mint is een kleur waar ik sinds een tijdje echt gek op ben. Het is een frisse kleur die perfect bij de lente past. Deze kleur had ik tevens nog niet in mijn nagellakstash, hoog tijd om er eentje aan te schaffen dus. Ik koos voor deze nagellak van NYC, simpelweg omdat dit de eerste was die ik tegenkwam voor een normale prijs. De verpakking belooft veel en ook dat trok mijn aandacht. Eens testen of die beloftes allemaal waar zijn. 
De verpakking is net als alle andere nagellakverpakkingen bij NYC: simpel maar wel stijlvol. 

Iets wat ik persoonlijk altijd heel belangrijk vind, is of het kwastje goed lakt en dat het geen dun of heel dik kwastje is, maar er precies tussenin. De meeste lakjes voldoen daar wel aan, zo ook deze. Dat verwachtte ik eerlijk gezegd ook al wel, want de kwastjes zijn bij NYC over het algemeen wel goed. De dikte is voldoende om je hele nagel met ongeveer 2 bewegingen te lakken. De nagellak dekt niet in een keer, je moet echt twee laagjes op je nagels doen. Bij het eerste laagje zie je strepen van het lakken en blijven er ook lege plekjes over op je nagel.

1 laagje


2 laagjes

Na twee laagjes dekt de nagellak wel heel erg mooi en heeft de lak ook een prachtige glans. 

Volgens de verpakking zou de nagellak zeven dagen moeten blijven zitten en zouden je nagels er sterker van moeten worden. Dat kan ik niet helemaal bevestigen. De nagellak begint na twee dagen al met chippen en ik heb ook niet gemerkt dat mijn nagels sterker zijn.
Wat ik ook een heel groot minpunt vindt, is dat de nagellak totaal niet snel droogt. Het duurt best wel een tijdje voordat je nagels optimaal droog zijn en voor iemand die heel ongeduldig is, zoals ik, is dat best wel lastig.


Ik vind de kleur van de nagellak heel erg mooi, maar als je voor een goede kwaliteit wil gaan, zou ik deze nagellak niet aanraden. 

Deze nagellak is te koop bij de Kruidvat voor €2,99 

Liefs,
Anne


3 opmerkingen: