Pagina's

24 mei 2013

Top 10!


Een paar weken geleden kwamen we op het idee om een top 10 te maken en die op mijn site te zetten. Ja, je leest het goed: WE kwamen op dat idee. Ik heb dit artikel namelijk niet in mijn eentje bedacht, de inhoud is geheel verzonnen door twee vriendinnen van mij en ik ben alleen degene die het schrijft. De vorige keer hadden ze het gemunt op de top 10 leukste acteurs en met die foto's erbij was dat wel even een lekker tussendoortje, als ik het zo mag noemen, haha. Dat artikel was zo populair, dat we besloten om dit vaker te doen. Dit keer hebben ze een top 10 samengesteld van de mooiste kapsels bij bekende dames. 
Om te beginnen met nummer 10, Miley Cyrus. Ze heeft sinds kort een korte coupe, maar ik vind dat het haar best goed staat. Je kunt haar o.a. zien in de films 'The last song' en 'LOL' en ze is natuurlijk ook bekend vanwege de muziek die ze maakt.Op nummer 9 staat Taylor Swift, bekend om haar prachtige krullen die ze van nature heeft. Zo mooi!


Dit is Beyoncé, op nummer 8 met dit stoere kapsel. 


Ook het kapsel van Leighton Meester, bekend van Gossip Girl, zit altijd perfect. In de serie is ze vaak te zien met prachtige krullen, maar hier heeft ze het opgestoken, wat haar ook heel mooi staat. Ze staat dan ook terecht op nummer 7. 

 

Op nummer 6 staat Nina Dobrev van The Vampire Diaries. Haar haar is hier een klein beetje getoupeerd, iets waar ik heel erg van hou.  


Dit is Blake Lively, een van mijn favoriete actrices! Ik heb dan ook niet voor niets een artikel over haar geschreven (klik). Ze is te zien in Gossip Girl en haar kapsel zit echt altijd perfect, alles zit precies op z'n plek. Hier heeft ze het een beetje warrig zitten, wat haar heel mooi staat. De bloem die ze in haar haren heeft gestoken, past precies bij haar haarkleur. Ze staat niet voor niets op nummer 5!

 

Dit is Jessie J, ik herkende haar bijna niet met dat pikzwarte haar zo strak naar achteren. Het staat haar wel heel erg stoer vind ik. Een verdiende 4e plaats. 


Nu wordt het alweer wat spannender, we zijn bij de top 3 aangekomen! Dit is Nina Dobrev, voor de tweede keer te zien in deze top 10. Ze ziet er prachtig uit. 


Op 2 staat Beyonce met haar prachtige, grove krullen. Jaloers!

En op nummer 1...


... Blake Lively! Hoe kan het ook anders. Zoals ik al eerder zei, haar haar zit altijd goed en dus ook hier. Ze ziet er prachtig uit met die mooie krullen en haar jurk maakt het plaatje compleet. 

Op welk kapsel ben jij jaloers? 

Liefs,
Sarah, Kirsten en Anne


6 opmerkingen:

 1. Oh dat laatste kapsel van Blake Lively is inderdaad erg mooi! Ik ben ook dol op de krullen van Taylor! x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind het haar van Hilary Williams vooral heel cool, ze veranderd het regelmatig!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Helemaal eens met de nummer 1 :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind Beyoncé er altijd prachtig uitzien.

  BeantwoordenVerwijderen