Pagina's

17 januari 2013

My make-up wishlist


Op allerlei blogs staan veel tutorials, worden er reviews gegeven en producten geshowd. Ik heb me laten beïnvloeden en alle make-up producten waarvan ik dacht dat ze fijn zijn opgeschreven. Zo heb ik mijn eigen wish-list gemaakt. De smoes die ik gebruik? Het is januari, nieuw jaar, nieuwe make-up stash!
Als eerste kreeg ik bij deze nagellak-review de tip om er een zwarte lak onder te gebruiken, om de nagellak beter uit te laten komen. Aangezien ik nog geen zwarte nagellak heb (what a shame) zal ik die eerst moeten kopen! Hiervan verwacht ik geen dure versie te nemen, omdat ik hem gebruik voor een 'onderlaagje' is die van de HEMA bijvoorbeeld al goed.
Deze liquid eyeliner van NYC heb ik al, maar deze is echt zo fijn dat ik hem opnieuw koop. Hiermee kan je heel snel een dun lijntje zetten, hartstikke handig dus op zo'n haastige maandagmorgen bijvoorbeeld.

Een nieuwe concealer is ook nodig! Ik heb de laatste tijd meer last van rood- en oneffenheden en een concealer is daarvoor het perfecte middel. De concealer die ik nu heb had ik deze zomer bij de Hema gekocht, maar nu, in de winter, is die veel te donker. Met wat poeder eroverheen zie je dat niet, maar toch is het fijn om een goede concealer te hebben. Degene die ik nu op het oog heb is Stay All Day 16h Longlasting Concealer van Essence. 

Laatst zag ik een reactie op een andere blog over de topcoat van Essence Studio Nails Better Than Gel Nails Top Sealer High Gloss. Ze schreef dat deze heel goed was en er waren een paar anderen die zich daarbij aansloten. Deze wil ik dus graag proberen!
Sophie liet laatst een review zien over de Essence My Skin Moisturizing Cream Gel. Deze schijnt goed voor je huid te zijn. 

Is het beschamend als ik zeg dat ik nog geen BB cream in bezit heb? Ik denk dat het daar wel eens tijd voor wordt.. En laat er nou toevallig eentje in de nieuwe collectie van Essence zitten! 

Wat ook in de nieuwe collectie van Essence zit (die overigens in februari uitkomen) is een ei-vormige make-up spons, waarmee je bijvoorbeeld foundation, blush of bronzer aan kunt brengen. Lijkt me best handig!

Toen ik het filmpje van Vera Camilla over shapen en contouren zag, besloot ik dat ik ook maar eens een nieuwe bronzer aan moet schaffen. De oude is in duizend stukjes gebroken en dus niet echt handig te gebruiken. Ik denk dat ik dan ook maar gelijk een schuin afgesneden kwast koop. 5 opmerkingen:

 1. Die sponsen van essence lijken me leuk+zien er cute uit! Bedankt voor jouw reactie :D
  -xxx- eline

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De Essence make-up spons staat ook op mijn lijstje! x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben ook benieuwd naar de Essence My Skin Moisturizing Cream Gel. Heb daarvan de Face wash gehad en die beviel mij goed.

  BeantwoordenVerwijderen