Pagina's

3 januari 2013

Mini-Shoplog Eindhoven


Gisteren ben ik een dagje weggeweest naar Eindhoven. Ik had er eigenlijk nog nooit gewinkeld, maar wat is dat een leuke stad zeg! Ik heb niet erg veel gekocht, omdat we weinig tijd hadden, maar hetgene wat ik heb gekocht wil ik graag aan jullie laten zien. We kwamen al vrij snel een H&M tegen en daar moest ik even binnenlopen. Ik had niet verwacht er zoveel leuke dingen te zien, want ik was er afgelopen vrijdag in Breda en toen was er niet veel soeps. Nu had ik binnen no-time vijf kledingstukken in mijn handen, klaar om te passen. Omdat alles vrij prijzig was, had ik met mezelf afgesproken om een keuze te maken. Dat was al best snel gedaan, want de andere kledingstukken waren niet zo leuk als deze twee. 

Als eerste griste ik een superleuk vest uit het rek. Ik was er meteen verliefd op en ik hoopte heel erg dat het zou passen. Gelukkig was dat het geval en hoefde ik er niet meer over te twijfelen of ik het mee zou nemen. Dit vest is lekker nonchalant en fladdert vrolijk om je heen. Ook is het met veel dingen te combineren, iets wat ik ontzettend belangrijk vind. 


Dit vest kocht ik voor €29,95. 

Dan iets waar ik al langer op zoek was, een grijze/crèmekleurige blazer. Ik heb al een crème jasje, maar in de winter is die iets te flets. Deze blazer heeft naar mijn idee de perfecte kleur. Ik twijfelde eerst, omdat ik dacht dat hij iets te groot was, maar mijn moeder vond van niet dus dat gaf de doorslag. Deze blazer nam ik mee voor €39,95.

Als laatste, iets wat ik eigenlijk in Breda kocht, maar het stiekem bij deze shoplog heb gedaan is een ring. Ik vond deze helemaal achterin op het rekje, een beetje verstopt, en ik ben blij dat ik hem vond. Ik was al helemaal blij dat hij paste, want dat komt zelden voor. Deze ring kostte €4,95 bij de Bijoux Brigitte.

Hebben jullie al veel geshopt deze vakantie? 

Liefs, 
Anne  

4 opmerkingen: