Pagina's

26 april 2013

Favoriete covers


Ik hou echt van covers, vooral omdat ze een liedje heel anders kunnen maken. Als ik een liedje beu ben, zoek ik meestal naar een leuke cover, zodat ik het liedje alsnog wat langer kan luisteren, maar dan op een andere manier. Ik vind het echt tof om te zien hoe anderen een liedje helemaal naar hun smaak kunnen zingen. Vooral bij liedjes met raps vind ik het leuk om te zien hoe ze dat vervormen en ook ben ik dol op tweestemmige covers. De covers die ik het meest heb geluisterd of waar ik het langst plezier van heb gehad, heb ik voor jullie op een rijtje gezet.



Dit is een van de allereerste covers die ik echt vaak heb geluisterd, voor deze luisterde ik echt nooit naar covers en wist ik ook nog niet dat ik covers zo leuk zou vinden. Het officiele nummer is van Taylor Swift en hij is gecoverd door Megan and Liz samen met Boyce Avenue. Doordat ik Megan and Liz helemaal te gek vond, was ik op dit liedje terechtgekomen. Ik ben toen meteen ook meer naar Boyce Avenue gaan luisteren. 



Alex G kan echt heel goed zingen! Ik kende haar nog helemaal niet, tot ongeveer een maandje geleden. Een vriendin zei dat ze heel de tekst van Thrift shop uit haar hoofd kende door een leuke cover van een of andere Alex. Ik werd nieuwsgierig en daarom ging ik zoeken op Youtube en vond ik deze. Ik vind hem echt heel leuk. 



Tiffany Alvord leerde ik kennen door Megan and Liz, die soms een nummer met haar opnemen. Ik ben niet helemaal weg van haar, maar dit vind ik echt een hele gave cover! Somebody that I used to know vind ik sowieso al een heel goed nummer, maar in deze cover wordt er ook nog een rauw randje aan toegevoegd door de basgitaar. Zo vet! 



 Deze is ook van Tiffany Alvord, samen met Boyce Avenue. Ik vind deze cover vooral leuk omdat hij tweestemmig is.



Madilyn Bailey ken ik al wat langer, ik vind dat ze echt heel goed kan zingen. Deze cover is samen met Jake coco. 



3 opmerkingen: