Pagina's

11 april 2013

Leuke quotes


Ik ben eigenlijk helemaal nooit zo van de tekstjes, omdat ik simpelweg nooit het geduld heb om ze te lezen. De quotes die ik vandaag met jullie wil delen bestaan dus grotendeels uit korte zinnetjes, meestal zit er een vleugje humor in, want zo ben ik. Er zitten er ook een paar bij die ik vooral heb uitgekozen vanwege het plaatje erachter. Natuurlijk zitten er ook serieuze oneliners tussen, want zo'n ongevoelig persoon ben ik nou ook weer niet. Ik laat in dit artikel dus de quotes zien die mij raken, op wat voor manier dan ook. Om maar meteen met de deur in huis te vallen: 

De quote hieronder is denk ik een van mijn lijfspreuken. Niet dat ik dit zinnetje heel vaak zeg, maar misschien kun je het af en toe aan mijn gedrag zien, haha.  


En deze is gewoon omdat ik gek ben op Gossip Girl.


De volgende las ik laatst in een tweet van Beyonce en ik vind dit echt een hele mooie quote. Ik had er nog nooit zo over nagedacht en toen ik dit las besefte ik dat ze helemaal gelijk had. Ik vond dat deze zeker in dit artikel moest, maar omdat er geen officieel plaatje bij hoort, heb ik hem maar gewoon opgeschreven en er een foto van gemaakt.
Ik denk dat de volgende wel redelijk bekend is, maar wel helemaal waar.


Dat konijn doet het 'm.


Nadat ik deze quote had gelezen, ben ik hem niet meer vergeten. Hij staat nu ook random in de kantlijnen van sommige schoolschriften. 

 De volgende is niet echt een quote, maar ik vond hem te leuk om weg te laten. 

Weet jij nog leuke quotes?

Liefs,
Anne


3 opmerkingen: