Pagina's

18 december 2012

Music top 3 #4


Ik luister nonstop muziek, ik kan niet zonder. Het bepaalt mijn humeur. En omdat ik zag dat het alweer een tijdje geleden is dat ik mijn top 3 aan jullie heb laten zien, werd het volgens mij wel weer eens tijd! Ik vind het heerlijk om muziekinspiratie op te doen bij anderen. Geef mij een iPod en een stel oortjes en ik ben wel een middagje zoet. Lees snel verder als je benieuwd ben naar mijn grijsgedraaide liedjes de afgelopen maand!Ik ben al heel lang fan van Jason Mraz, zijn gitaarspel vind ik echt mooi om naar te luisteren en zijn stem erbij maakt het compleet. Nu hij een nieuw album uit heeft, kan ik niet meer stoppen met het luisteren van dit liedje!
Op 2 staat Ed Sheeran met Give me love. Dit is, net als de vorige, best een rustig liedje, maar daar is op z'n tijd ook niks mis mee wat mij betreft. En wauw, wat kan Ed Sheeran goed zingen!
De laatste is niet zo rustig, dit is leuk om op te dansen! Dat wordt dus ook regelmatig gedaan met mijn vriendinnen haha. Ik vind de combi met Will.i.am en Britney Spears ook heel leuk en totaal onverwacht. Maar ze passen wel goed bij elkaar! 
Liefs,
Anne
4 opmerkingen:

  1. Scream and shout, geweldig hahah. In het begin had ik er zo'n hekel aan! Nu vind ik hem echt leuk:)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het liedje van Ed Sheeran kende ik nog niet, heel mooi. Scream & Shout vind ik ook heel leuk! xx

    BeantwoordenVerwijderen