Pagina's

3 december 2012

Tag: This or that?Deze tag zag ik al een hele tijd geleden voorbij komen en ik vond het een hele leuke! 
Ik zal moeten kiezen twee dingen, wat makkelijk kan zijn, of tot een dilemma kan uitlopen. En misschien kies ik af en toe toch voor allebei.. Killer heels of Uggs?
Ik draag zelf geen Uggs, maar als ik zou moeten kiezen tussen hakken of platte schoenen, zou ik voor de platte gaan. Ik kan niet zo goed lopen op hakken, hoewel ik wel dol ben op de vrouwelijkheid die ze uitstralen. Maar er zijn vast ook leuke vrouwelijke laarsjes waar ik wél goed mee overweg kan. 

Rokjes of jurkjes?
Oef, dat is een lastige. Ik trek sowieso liever een jeans uit de kast, maar als ik zou moeten kiezen zou ik toch voor de jurkjes gaan. Ik heb echt zelden een jurkje aan, meestal alleen zo'n stretch, zwart rokje. Maar dat is het enige en in de zomer draag ik wel vaak van die schattige strandjurkjes. 

Legging of panty?
Panty! Die vind ik veel volwassener staan en ze kleden beter af. Alleen wel een beetje koud voor in de winter..

Dikke riem of dun riempje?
Ik draag nooit een dikke riem, deze keuze is dus vrij snel gemaakt. Ik ga voor het dunne, subtiele riempje!


Rokje of broek?
Zoals ik al eerder zei, voel ik me lekkerder in broeken.

Jasje of vest?
Jasje, en dan voornamelijk een blazer. Die kun je overal bij aan en ze staan totaal niet slordig.

Strepen of effen?
Doe mij maar effen, ik heb het niet zo op strepen. Ik vind ze een beetje kinderlijk. Maar dat kan natuurlijk wel bij iedereen anders zijn, ligt eraan hoe je het combineert.


Spijkerbroek of elastisch gekleurde broek?
Spijkerbroek! Ik lééf ervan. Ze blijven lekker strak en dat is voor mij heel belangrijk, ik vind het echt niet fijn als broeken niet strak blijven zitten. Maar misschien ben ik daarin wel veeleisend..

Crèmekleurig of spierwit?
Deze is ook lastig! Ik vind crèmekleurig wel veel mooier, maar zo lastig om te combineren. Maar ik denk dat ik er toch maar voor ga.

Gouden accessoires, zilver, of alles door elkaar?
Alles door elkaar valt al af, dat vind ik niet echt mooi staan. Ik vind goud heel erg mooi, maar niet echt bij blond haar. En aangezien ik dat zelf heb, draag ik meestal zilver.

Ik hoop dat jullie het een leuke tag vonden!

Liefs,
Anne


2 opmerkingen: