Pagina's

23 december 2012

Review Genius In The BottleIk was op zoek naar een nieuwe, winterse nagellak, want toen ik mijn nagellakstash bekeek, vond ik weinig warme, winterachtige kleuren. Ik had al eerder een hele mooie, metallic-achtige kleur gezien, ook van Catrice, en ik ging kijken of die er nog was. Maar helaas, uitverkocht! Dus ging ik op zoek naar een andere metallic nagellak. Ik nijg vaak naar de schappen van Catrice en NYC, omdat dat meestal goede en ook nog eens goedkope producten zijn, hoewel ik de laatste tijd ook steeds vaker mijn blik werp op de producten van Essence. Maar het mooiste metallic lakje vond ik toch weer bij Catrice, met de naam 840 Genius in the bottle. Ik kon niet wachten tot ik hem mocht uittesten! 
Zoals ik al had verwacht dekt deze nagellak bij één laagje niet zo heel goed. 


Maar toen ik er nog een laag overheen lakte, kreeg ik een beter effect. 


Ik vond de nagellak in het begin een klein beetje tegenvallen. Mijn eerste indruk toen ik het potje zag staan in de winkel was een groen met gouden kleur. Maar op mijn nagels leek het meer op een goud met groene kleur. In de loop van de dag zag ik wel steeds vaker wat flitsen groen voorbij komen, maar ik vind de eerste blikken toch het belangrijkst en die waren minder. 


En net als bij alle lakjes van Catrice is het kwastje vrij breed, waardoor je niet vaak over je nagel heen hoeft te gaan.
Ondanks dat ik deze nagellak niet supertof vind, ga ik volgende keer weer een metallic lakje proberen! Op de een of andere manier vind ik het echt stoere winterkleuren. Wat vind jij van de metallic kleur?

Liefs,
Anne2 opmerkingen:

  1. fijne review, ik zou hem proberen met een zwart nagellakje eronder, of een nude kleurtje. misschien is hij dan wel mooi? fijne kerst anne!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Bedankt voor de tip, ik ga het proberen! Jij natuurlijk ook een fijne kerst!

      Verwijderen