Pagina's

13 augustus 2013

Sneakerfacts

Advertorial

Sneakers kun je eigenlijk in elk seizoen wel dragen, korte of lange broek, hoge of lage schoenen, het maakt niet uit. Er is genoeg keus, er zijn ontzettend veel soorten en maten. Mijn favoriete merk is Converse All Stars, maar dat kan natuurlijk bij iedereen anders zijn. Beslist.nl  heeft onderzoek gedaan naar de populairste sneakers van het afgelopen jaar. Kijk je ook mee?



Uit het onderzoek is gebleken dat Vans het populairste sneakermerk is, met 13%. Niet ver daaronder komt Converse All Stars met 11%. Dit zijn dus de twee bekendste merken van sneakers. Daarna volgen Nike met 8%, Adidas met 7% en New Balance met 5%. Wist je dat New Balance dit jaar wel de snelste stijger was? 

Natuurlijk is de kleur van je schoenen ook niet onbelangrijk. De kleuren hangen vooral af van wat er in die tijd in de mode is. Dit jaar zijn neonkleuren heel erg populair, zoals roze, groen en geel. Vorig jaar daarentegen waren rood en blauw de koplopers. De kleuren zwart en wit blijven altijd populair. Blijkbaar ligt het ook nog aan de regio waar je woont, best grappig om te weten! 
En wist je trouwens ook dat de gemiddelde schoenmaat bij de vrouwen 39 is en bij de mannen 43? 

Voor meer sneakerfacts kun je hier klikken.

Klik hier voor de bronnen die ik heb gebruikt. 

Wat is jouw favoriete sneakermerk? 

Liefs,
Anne







3 opmerkingen: