Pagina's

21 oktober 2013

Mijn Sale top 10 | Webstash.nl


Advertorial

Ik mocht een gastartikel schrijven voor de blog van de website webstash.nl, een webshop met allerlei leuke sieraden en accessoires. Dit artikel wil ik ook graag met jullie delen, dus bij deze! Zodra je naar webstash.nl gaat, zie je al snel het kopje ‘Supersale!’ staan. Sale, dat trekt altijd mijn aandacht. De sale is vaak een restje van alles wat nog over is, soms zit daar dan ook niet veel soeps tussen. Deze keer echter niet! In de Supersale op webstash.nl zijn er veel leuke dingen afgeprijsd. Hier komt mijn top 10!

Het infinityteken is de afgelopen tijd best wel trendy geworden en zie je in veel dingen terug. Ik vind het infinityteken ook heel mooi en leuk om te hebben als sieraad! Deze ring was eerst €6,95 en nu nog maar €4,95.


Riempjes kunnen heel eenvoudig zijn, maar ze kunnen je outfit ook afmaken, net als deze! Met dit strikje wordt je outfit al een stuk schattiger. 
Deze was eerst €10,45 en nu nog maar €5,95.


Statementkettingen vind ik echt gaaf, en deze is gelukkig in de sale. Eerst was deze €13,95 en nu nog maar €9,95.


Schakelarmbanden zijn vooral leuk om te combineren. Deze goudkleurige versie is best chique, maar door hem goed te combineren kun je hem bijvoorbeeld ook stoer laten uitkomen! Deze was eerst €14,95 en nu nog maar €11,95.


Het perfecte sieraad voor de herfst, een armband van veren! Ik was al best lang op zoek naar zoiets en nu heb ik het gevonden! Deze was eerst €9,95 en nu nog maar €6,95. 


Ook kruisjes zie je veel terug de laatste tijd. Dit armbandje was eerst €5,95 en nu nog maar €4,95.


Dit is zelfs een combinatie van het infinityteken en het kruisteken. Deze waren eerst €5,95 en nu nog maar €4,95.


Deze armband viel me al gelijk op, ik vind deze echt leuk omdat hij zo grof is. Best stoer! Deze was eerst €11,95 en nu nog maar €7,95.


Yes, I love pilotenbrillen! Zo ook deze. Deze zonnebril was eerst €12,95 en nu nog maar €10,95.


Dit horloge vind ik echt ontzettend stoer, de kleur ook. Misschien niet iets voor in de winter, maar who cares? Dit horloge was eerst €25,95 en nu nog maar €21,50.

Was jij al bekend met deze site? 


Liefs,
Anne
3 opmerkingen:

  1. Wat een leuke spulletjes! Ik hou echt van SALE (:

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat horloge is gaaf zeg! Echt een mooie kleur.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuke spulletjes, ik draag vrijwel altijd dezelfde sieraden. ;p Liefs, Savannah

    BeantwoordenVerwijderen