Pagina's

9 oktober 2013

Sieraden die ik het meest draag


 Dat ik vaak sieraden draag kun je niet van mij zeggen. Tot ongeveer vorig jaar droeg ik eigenlijk alleen maar oorbellen. Ringen pasten niet om mijn vingers, kettinkjes vond ik op de een of andere manier vaak te schattig (alleen lange kettingen wilde ik nog weleens dragen) en armbanden waren irritant, omdat ze nooit mooi aansloten om mijn pols. Ik ontdekte dat sieraden een outfit toch wel mooi af kunnen maken en daarom ben ik op zoek gegaan naar een paar mooie zilver- of goudstukken. Ik moest ook echt nieuwe dingen kopen, want ik had eigenlijk geen bruikbare sieraden meer liggen. Nu draag ik wel iets vaker sieraden (nog steeds niet elke dag hoor) en daarom leek het me leuk om te laten zien welke sieraden ik het meeste draag.


De Forever21 was voor mij een goede stap om mijn sieradencollectie mee te beginnen, want daar heb je echt een enorme sieradenafdeling. Ik ben daar een keer in Antwerpen gaan shoppen en ik kwam met bijna alleen maar sieraden thuis (en jawel, 1 trui!). 

 
Deze ringen komen dus ook van de Forever21. De eerste drie horen bij elkaar en vind ik heel schattig en subtiel. De tweede is wat stoerder, maar ook niet zo opvallend. Ik wilde ook niet meteen voor opvallende dingen gaan, de stap van geen sieraden naar grote sieraden leek me iets te groot. Daarnaast ben ik ook niet zo van de opvallende dingen, ik hou van klein en subtiel.


Deze twee armbandjes draag ik vaak en ook in combinatie met elkaar. Als ik armbandjes draag, dan combineer ik vaak meerdere met elkaar, anders vind ik het alsnog een beetje kaal. Oorbellen heb ik eigenlijk altijd al gedragen, maar ook die zijn klein en subtiel. Eigenlijk draag ik alleen maar knopjes of parelhangertjes, zoals je ze hier ziet. Het liefst draag ik ook parels. Ik heb nog grotere dan deze, maar de ene was ik kwijt geraakt! Gelukkig heeft een vriendin hem gevonden bij haar thuis onder de bank haha. Het zijn echt mijn favorieten, dus ik ben blij dat ik ze nu weer terug heb!Als laatste mijn ring van Buddha to Buddha, die draag ik elke dag. 

Zoals je misschien is opgevallen draag ik vooral zilver. Ik vind dat op de een of andere manier beter bij mezelf passen. Ik heb natuurlijk nog meer sieraden, maar dit waren dus echt de sieraden die ik het meeste draag. 

Heb jij een sieraad dat je echt elke dag om hebt? 

Liefs,
Anne


4 opmerkingen:

 1. Leuke sieraden! Ik draag iedere dag de ketting die ik heb gehad van m'n vriendje. x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben ook verliefd op mijn Buddha to Buddha ring!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die ringen met die hartjes zijn heel schattig!

  ♥ Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind de tweede ring heel erg leuk! :D

  BeantwoordenVerwijderen