Pagina's

16 oktober 2013

Nieuwe layout!


Het is je denk ik al wel opgevallen, de nieuwe layout van mijn site! Ik wilde al een tijdje iets nieuws, wat er professioneler uit zou zien. Lees snel verder voor het hele verhaal achter dit nieuwe jasje!

Zoals ik al vertelde, wilde ik al een tijdje wat nieuws. Ik wist alleen totaal niet hoe ik moest omgaan met het maken daarvan, a-technisch dat ik ben. Dus ging ik een beetje rondneuzen op google en uiteindelijk kwam ik terecht bij templates. Dus ik downloaden en zo dacht ik dat ik een begin had gemaakt. Niet dus! Heel mijn site was echt verpest en ik kon het niet ongedaan maken. Ik was he-le-maal in de stress, ik dacht echt dat ik niks meer met mijn site kon. Gelukkig kon ik er wat van maken, maar dan moest ik wel helemaal opnieuw beginnen. Ik ben er een flinke avond voor gaan zitten en uiteindelijk is er dit uitgekomen!

Ik ben nog niet helemaal klaar, er zullen nog een paar kleine dingetjes veranderen, maar daar zal niet veel van te merken zijn.
Ik heb alleen een probleem! Ik wilde het icoontje van Bloglovin' veranderen (waarop je kunt klikken als je mij wilt volgen, wat trouwens echt aan is te raden haha). Maar toen ik dat had veranderd, stond er dat ik geen volgers meer had! Ik hoop echt dat dat niet zo is, maar ik vrees van wel. Dus als je me volgde, ben dan niet bang om me weer opnieuw te volgen haha. 

Verder hoop ik dat jullie deze nieuwe layout mooi vinden en als jullie nog tips of aanmerkingen hebben, dan hoor ik het echt heel graag, daar ben ik alleen maar blij mee.

Liefs,
Anne

5 opmerkingen:

  1. Leuke nieuwe layout :) en geen zorgen, je stond nog gewoon in mijn bloglovin lijst!
    Liefs, Demi

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een mooie lay-out! Je staat ook nog gewoon in mijn bloglovin lijst hoor, dus daar is niets verandert haha (:

    BeantwoordenVerwijderen