Pagina's

6 oktober 2013

Mijn E.L.F. bestelling

Ik kende het merk Eyes Lips Face al en ik hoorde er ook altijd goede dingen over. Maar zelf een bestelling plaatsen, nee dat had ik nog nooit gedaan. Ik wilde het al wel lang doen, maar het kwam er gewoon nooit van op de een of andere manier. Dit keer dacht ik, even rondsnuffelen kan geen kwaad. Oeps, blijkbaar wel dus! Ik heb toch wat dingen in mijn winkelmandje geplaatst en na een aantal minuten van twijfel werd mijn bestelling afgerond.

Ik vind eyeslipsface.nl een hele overzichtelijke website en er zijn ook mooie en goede producten te koop.
Over de kabuki-kwast had ik snel beslist, die werd sowieso al gemist in mijn stash.


Ik werd verrast door hoe zacht deze kwast is, ik kon niet stoppen met aaien! De kwast heeft ook heel veel haartjes, waardoor de poeder compact blijft. 


Je kunt deze kabuki-kwast gebruiken voor je poeder of voor je foundation. Hij kost €6,00. 


Een goede oogschaduwkwast was ook nodig, ik ben mijn oude ondertussen zat geworden haha. Ik gebruik deze om de oogschaduw op het middelste deel van mijn ooglid aan te brengen. 


Deze oogschaduwkwast kost (maar!) €1,00. 

Het kopje Shimmers kon ik niet voorbij scrollen en ook niet deze highlighter. Deze was er ook in goudkleuren, maar ik vond deze er ook wel erg mooi uitzien. Onder het kwastje zit nog een spiegeltje. 
Ik had eerlijk gezegd wel iets meer shimmer verwacht, maar dit viel me ook niet tegen. Het frist je gezicht gewoon op door de gezonde glans die deze highlighter creëert. 
Deze highlighter kost €2,50. 


Het laatste wat ik kocht was dit wenkbrauwsetje. Ik deed eigenlijk nooit zoveel met mijn wenkbrauwen, omdat ze helemaal niet zo opvallen. Maar ik was toch benieuwd hoe het eruit zou zien met deze wenkbrauwgel (links) en -poeder (rechts). Ik koos de lichtste vanwege mijn blonde haar en omdat ik de overstap niet al te groot wilde maken. 


Het kwastje wat erbij zit heeft een wat hardere kant voor de gel en een fluffy kant voor de wenkbrauwpoeder. 


Dit zijn de swatches, het valt wel mee met het pigment. Dat vind ik helemaal niet zo erg, want voor mij is het perfect om er goed mee te oefenen. Als je al bekend bent met het doen van je wenkbrauwen, dan kun je beter een iets donkere kleur pakken, want de kleuren vallen dus lichter uit dan ze lijken. 
Deze set was €4,00. 

Als je een bestelling plaatst bij E.L.F. dan zitten daar nog wel verzendkosten bij, die bedragen €6,95! 

Ben jij bekend met de producten van E.L.F? 

Liefs,
Anne


2 opmerkingen:

  1. Mooie producten! Ik hoor regelmatig iets over ELF, maar ik heb er nog nooit iets besteld. x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik moet nog een oogschaduwkwast, dus misschien ga ik even bij ELF kijken (: Wat een leuke dingen heb je gekocht! Ik heb er zelf alleen nog nooit iets besteld.. x

    BeantwoordenVerwijderen