Pagina's

10 december 2013

Galajurken kijken!




Het langverwachte feest, het schoolgala! De maand december staat in het teken van jurken bestellen, pumps passen en make-uplooks uitproberen. Ik vind het heerlijk, maar zoals gewoonlijk blijft het moeilijk om te kiezen. Het enige wat ik weet is dat ik dit jaar een beetje een stoer, kort bandeaujurkje wil. Ik heb al een paar leuke gezien op nelly.com die een goede kandidaat zouden kunnen zijn voor dit jaar. Help je mee met kiezen?


De jurken staan in willekeurige volgorde.


Dit vind ik dus het typische voorbeeld van een stoer jurkje, maar wel classy. Daar ben ik  naar op zoek! De naam zegt het ook al: Bone detail skater dress. Misschien is deze een beetje saai, maar ik vind hem toch wat hebben. Aan de prijs zal het niet liggen; €22,95. 

Dit is weer heel wat anders, heel lieflijk, misschien een beetje te. De zilveren steentjes maken het weer chique. Dit jurkje draagt de naam Jewelled bustier dress en is €47,95.

Deze vind ik leuk, lekker opvallend! Aan de achterkant is dat ''flapperige gedeelte'' (ik weet even niet hoe ik het anders moet noemen) wat langer, maar dat zie je niet op de foto. Toch zou ik niet voor deze Mini dip hem bandeau dress kiezen, omdat ik het ietsje te normaal vind voor een gala. Deze kost €24,95.

Deze daarentegen is zeker een van de potentiële winnaars. Voldoet totaal niet aan mijn beschrijving ''stoer'', maar toch vind ik deze heel erg leuk. Dit is de minie dress en kost €59,95 (gelijk de duurste natuurlijk).

Ook deze vind ik mooi en heeft ook nog eens stoere uitstraling. Dit jurkje heet Nelle dress en kost €52,95. Tot nu toe mijn favoriet!

Dit is Sweatheart neckline dress, voor €37,95. Deze vind ik mooi! Doordat hij aan de voorkant en achterkant wat langer is, vind ik dit jurkje net ietsje specialer dan andere jurkjes.

Als laatste ben ik nog naar een andere site gesurfd, namelijk boohoo.com. Daar vond ik dit jurkje, dat iets heel anders is dan de rest, maar wel een hele mooie. Dit is Carrie Metallic Jaquard Skater dress, voor €38,00. 

Het is lastig kiezen! Wat is jouw voorkeur?

Liefs,
Anne

8 opmerkingen:

  1. Wat ik zo leuk vind aan feestdagen is dat je
    lekker mag uitdoffen en optutten c: super
    leuke jurkjes heb je hier uitgekozen! Xx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind de één na laatste ontzettend gaaf! Wat een leuke jurkjes heb je allemaal uitgezocht zeg, het liefste wil ik ze allemaal hebben haha

    BeantwoordenVerwijderen
  3. De op één en op twee na laatste vind ik heel mooi ^^

    BeantwoordenVerwijderen
  4. vooral die allerlaatste jurk vind ik echt prachtig!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wauw wat een mooie jurkjes, mijn voorkeur gaat uit naar de tweede en de vierde!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik denk dat de laatste drie van Nelly je heel goed staan!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een mooie en sjieke jurkjes! Vind zelf de zilveren als laatste het leukst :)

    BeantwoordenVerwijderen