Pagina's

7 oktober 2012

Shopping by H&M.com #2De tijd om warme kleren in te slaan is (helaas) weer aangebroken. Op jacht in de H&M dus! Ik heb weer 3 setjes uitgekozen die ik heb gemaakt in de H&M paskamer op www.hm.comDit is setje 1, een donkergroene broek met een vrij chique top. Om de outfit iets stoerder te maken heb ik er een leren jasje bij gedaan en hoge pumps. Die pumps zijn niet echt voor in de winter, waarschijnlijk iets te koud, maar ik vind ze wel heel leuk staan bij de outfit. Qua accessoires heb ik een set van 10 armbanden gekozen, te combineren met de zilveren oorringen. 

Hier zie je hoe het jasje wordt gedragen als hij niet dicht is geritst.We gaan door naar de tweede outfit. 


Ik heb al gemerkt dat de tops met een uitlopende onderkant best in de mode zijn, maar het niet echt mijn smaak is. Toch vind ik dit vestje heel leuk! De bovenkant is met kant en de onderkant loopt op een fladderende manier uit.  Ik vind het wel iets hebben! Ik heb hem gecombineerd met een skinny, zwarte jeans en beige sleehakken. Als accessoires heb ik deze oorbellen gekozen. Ik denk niet dat ik ze daadwerkelijk zou kopen maar ik vind ze wel iets hebben!

En dit is het vestje als hij wordt gedragen.
En de laatste outfit! 


Ik vind dit jasje heel erg leuk, maar ik vond het moeilijk om met iets te combineren omdat de blazer zelf al wel opvalt. Daarom heb ik gekozen voor deze basic zwarte top met een lage hals. Ook weer een zwarte jeans met een gevlochte, zwarte riem en grijze hakken.

Dit waren mijn outfits! Ik hoop dat je ze leuk vond. Shop jij vaak bij de H&M? Zo nee, waar shop je dan wel vaak? 

1 opmerking: