Pagina's

27 oktober 2012

Music top 3! #3


Net als alle andere keren, 1 keer in de maand een music top 3! De 3 liedjes waarop ik zó erg verliefd ben, dat ik niet kan stoppen met afspelen. Ik heb echt een zwak voor muziek, dus het is voor mij geen probleem om een top 3 samen te stellen. Het maakt me ook niet zo veel uit wat voor muziek het is, van dubstep naar pianomuziek. Dus veel plezier met luisteren!

Ik vond het moeilijk kiezen deze keer. Ik scrollde wat door mijn playlist en ik had welgeteld 12 nummers opgeschreven die er voor mij echt uitsprongen. Maar ik heb er toch 3 uit kunnen halen waarvan ik een top 3 heb gemaakt. 

De eerste is van Gers Pardoel en Doe Maar. Ik vind het een heel goed nummer. Doe Maar heeft echt een prachtige, aparte stem en ik vind de liedjes van Gers Pardoel sowieso altijd wel leuk. Goeie combi dus.
Ik had liever voor het originele filmpje gekozen, maar die kon ik niet kiezen bij de video's die via deze site op Youtube staan. Als je tóch nieuwsgierig bent naar de clip, ga dan naar deze site! Het is best een leuke clip, hij is gebaseerd op de nieuwe film 'Alles is familie'. Wat me trouwens een onwijs gave film lijkt!

We gaan door naar nummer twee! 
Die is van Robbie Williams. Ik dacht eerst, huh, Robbie Williams? Die heeft toch niet zulke leuke muziek? Ik luister normaal eigenlijk nooit naar hem. Maar tóch zocht ik het liedje even op op Youtube en ik was aangenaam verrast. Luister zelf maar!Ook dit is een leuke clip, vind ik, en gelukkig was deze wel beschikbaar. Ik vind vooral het begin heel leuk.

En dan de laatste is van Taylor Swift. Ze maakte natuurlijk al een debuut met haar liedje 'We are never ever getting together'. Ik keek of ze nog meer nieuwe nummers had en jawel, ik had er een gevonden. Een hele leuke zelfs. 


     

Hier is nog geen clip van, maar het gaat om het liedje. En die is heel vrolijk, vind ik. Dus dat maakt veel goed! 

Wat vindt jij van deze liedjes? Heb je dezelfde smaak als ik? Laat het me weten in de comments!

Liefs, 
Anne 
4 opmerkingen:

 1. Stuk voor stuk superleuke liedjes, ik heb zeker dezelfde smaak, maar dat zal wel in de familie zitten, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heb je het nieuwe nummer van Enrique Eglesias al gehoord? Die vind ik echt geweldig. Hij heet: finanlly found you :)
  leuke blog trouwens! blog je al lang?
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb hem geluisterd en het is inderdaad een heel leuk liedje! Dankje, nee nog niet zo heel lang, sinds juni. Dus ongeveer 5 maandjes (:

   Verwijderen