Pagina's

8 november 2012

Als ik een... was, dan was ik...Laatst zag ik bij Anne Solveig deze hele leuke tag. Ik besloot om hem over te nemen, want ik vond het leuk om hem te lezen en het leek me ook leuk om hem in te vullen. En dit is het resultaat! Ik beschrijf in deze tag o.a. wat ik ben als ik een dag, een boom of een muziekinstrument zou zijn.

Als ik een maand was, dan was ik juni.
Juni is de maand waarin ik school afsluit, waarin de vakantie begint, waarin het lekker weer is, waarin ik bijna jarig ben en waarin ik nog veel meer leuke dingen doe. 

Als ik een dag was, dan was ik vrijdag.
Een jaar geleden zou ik zaterdag hebben gekozen, maar nu niet meer. Ik heb nog wel zitten twijfelen, maar omdat ik nu werk op zaterdag, is dat niet echt een dag om op te verheugen, ondanks dat ik s'avonds wel altijd gezellige dingetjes doe. Maar dat doe ik ook op vrijdag. Vrijdag is meestal gewoon rustig en gezellig. 

Als ik een tijdstip was, dan was ik 20:00 u
20:00 u is het moment waarop GTST begint en ik overschakel naar de relax-stand. Klaar met huiswerk, over naar de tv. Het is het tijdstip waarop ik kan zeggen dat ik weer een schooldag overleefd heb.


Als ik een dier was, dan was ik een kangoeroe.
Dat was het eerste wat in me opkwam haha. Energiek en zorgzaam. Ik denk dat dat wel bij mij past.

Als ik een richting was, dan was ik zuid.
Het zuiden staat voor warmte, iets waar ik niet zonder kan.

Als ik een vloeistof was, dan was ik Icetea.
Ik hou van Icetea, het is lekker fris! Ik weet eigenlijk geen goede rede waarom, maar ik hou gewoon van Icetea.


Als ik een bloem was, dan was ik een tulp.
Geen idee waarom, maar ik vind tulpen altijd al iets hebben. Het is echt typisch Nederlands en dat geeft me een gevoel van 'thuis'. Zegmaar.

Als ik een weertype was, dan was ik zon.
Daar hoefde ik niet lang over na te denken. Ik denk dat jullie inmiddels al wel door hebben dat ik geen wintermens ben. Vandaar.Als ik een muziekinstrument was, dan was ik een gitaar.
Ja, het klinkt misschien stom als ik zeg gitaar, omdat ik zelf klarinet en piano speel. Maar ik vind liedjes met een gitaar altijd prachtig. 

Als ik een gezichtsuitdrukking was, dan was ik gek.
Iedereen die mij persoonlijk kent, kan dat waarschijnlijk wel bevestigen. Ik kan heel serieus zijn, maar ik ben ook wel een beetje gek af en toe haha.

Als ik een kleur was, dan was ik geel.
Geel is vrolijk en fris, maar kan ook warm zijn. Dat past wel bij mij.

Als ik een emotie was, dan was ik vrolijk.
Ik had eerst 'verdrietig' opgeschreven, maar het is helemaal niet zo dat ik altijd verdrietig ben. Dat is gewoon omdat ik snel emotioneel ben. Maar ik ben ook altijd vrolijk, dus daarom heb ik het even veranderd.

Als ik een fruitsoort was, dan was ik een nectarine.
Echt een zomertype, net als ik. En ze zijn nog lekker ook!


Als ik een element was, dan was ik gras.
Alles is leuk aan gras: de kleur, de vorm, de geur, die kriebelende sprietjes die je voelt als je ze aanraakt.. Ik wordt er altijd vrolijk van. 

Als ik eten was, dan was ik suiker.
Alles wat van suiker is vind ik lekker. Haha, heel simpel dus.

Als ik een lichaamsdeel was, dan was ik een hoofd.
Ik denk veel na, ik ben echt iemand die psychisch is, niet fysiek. Ik luister liever dan dat ik praat. Ik ben altijd heel erg in mezelf en bespreek niet zomaar dingen met anderen.


Als ik een paar schoenen was, dan was ik Allstars.
Vanaf het eerste moment was ik al verliefd op ze! Ik heb nu rode en die zijn helemaal versleten, maar ze lopen zo lekker! 


2 opmerkingen: