Pagina's

24 september 2013

Busy Bee


Eigenlijk zou ik nu aan mijn Franse woordjes moeten zitten, maar het is al te lang geleden dat ik een artikel heb geschreven en dat excuus is voor mij goed genoeg (alles om niet te leren haha). Al dat gewhatsapp, gefacebook, getwitter en gesnapchat helpt er ook niet echt aan mee. Maar de ergste proefwerken zijn gelukkig achter de rug! 


Ik had echt een hele planning gemaakt voor mijn blog, ongeveer drie artikelen per week. Zoals je waarschijnlijk al kunt raden, loop ik niet meer op schema. Maar het komt goed! Ik heb weer meer tijd, eindelijk. Ik had niet verwacht dat ik zo weinig vrije tijd zou overhouden, maarja, dat is ook wel een beetje mijn eigen schuld. Mijn weekenden waren namelijk ook helemaal volgepland, wel met leuke dingen gelukkig. Het resultaat daarvan was minder leuk, namelijk slaaptekort en bergen leerwerk. Ik zat niet bepaald te wachten op zeven hoofdstukken geschiedenis, die ik zelfs binnen twee dagen moest leren. Nee, plannen is niet mijn sterkste kant.

Ondanks dat alles heb ik de eerste paar zevens al binnen gehaald, dus daar was ik erg blij mee. Al dat leerwerk was niet voor niets geweest! De komende weken heb ik weer wat meer tijd en ik hoop dat ik dan weer meer blogposts kan schrijven. 

Ik kan niks beloven hoor, mijn weekenden zijn nog steeds druk! Maar hopelijk tot snel! 

Liefs,
Anne

2 opmerkingen:

 1. Ik heb het zelf ook echt druk met school, werk etc. Bahbah.
  Veel stress en weinig slaap. Succes!
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb het ook erg druk met school, dus ik snap het wel haha (:
  Veel succes!

  BeantwoordenVerwijderen