Pagina's

16 september 2013

Tag | I love music

Weer eens een keer een tag, dat is lang geleden! Dit is de I love music tag, je kunt dus al wel raden waar het om gaat. Juist, muziek! En dat vond ik wel bij mezelf passen. 

Hoe luister jij naar je muziek?
Ik luister vaak muziek via Windows Media Player. Ik kan het ook wel via Spotify doen, maar ik luister vaak mixen enzo, en die staan vaak niet op Spotify. Daarom download ik alles en zet ik het in een afspeellijst. Verder luister ik ook vaak muziek via mijn telefoon.


Bespeel je een instrument?
Jazeker! Ik speel al sinds mijn zevende (denk ik?) klarinet en verder speel ik nu ongeveer drie jaar piano. Ik vind het heel leuk om zelf muziek te maken en het geeft me ook altijd voldoening als ik weer iets nieuws kan. Ik vind gitaar trouwens ook heel leuk, misschien dat ik dat ooit in de toekomst nog ga doen. Lijkt me wel heel moeilijk!


Heb je een all-time-favourite CD/album?
Nee, sorry, ik luister niet meer naar CD's. Verrassend denk ik zo. 


Wat is je favoriete band/zanger(es)?
Ik HOU van Beyonce, ik ben echt een fan van haar. Tegenwoordig vind ik Ariana Grande heel erg leuk, nu ze een nieuw album heeft. Wat is een band/artiest waar je altijd op terugkomt?
Dat is dus Beyoncé, zij en haar liedjes blijven leuk.


Wat is een genre dat je absoluut niet leuk vindt?
Ik hou eigenlijk van alle soorten stijlen muziek, behalve dubstep. Dat vind ik echt verschrikkelijk! Verder luister ik echt overal naar.


Ben je ooit naar een concert geweest? Zoja, welke?
Ik ben niet zo van de concerten eigenlijk. Ik zou wel heel graag naar Beyoncé willen, maar die is net hier geweest, dus dat duurt nog wel even. 


Favoriete liedje(s) op dit moment?
Dat zijn Royals van Lorde en Baby I van Ariana Grande. Deze heb ik al zo ontzettend vaak geluisterd, maar ze zijn ook zooo leuk! "We're driving Cadillacs in our dreams!'' 


Heb je een speciaal liedje met een bepaald persoon, vriend, familie, etc. wat veel voor jou betekent?
Het liedje Una Mattina uit de film Les Intouchables raakt mij heel erg, het herinnert me aan een begrafenis. Verder heb ik natuurlijk altijd liedjes waarbij ik roep: ''Woehoee, dit is mijn nummer!''  (Denk aan Wannabe van de Spice Girls, hoe fout kun je zijn) Haha, heerlijk!


Favoriete cover?
Ik denk dat dat deze is:Heb je ooit zelf een liedje geschreven?
Ja, toen ik klein was! Mijn nichtje en ik droomden ervan om door te breken, want we waren er natuurlijk van overtuigd dat we beroemd zouden worden vanwege onze 'perfecte' zangkunsten. Helaas, ik denk dat ik mijn carrière toch ergens anders bij moet zoeken. 


Heb je ooit gezongen/gedanst/een muziekinstrument bespeeld voor publiek?
Ja, ik zat natuurlijk op klarinetles en nu op pianoles. Eens ik de zoveel tijd was er een voorspeelavond voor ouders. Verder heb ik meegedaan aan de culturele avonden bij mij op school, daarvoor moet je eerst voorrondes doen en als je dan door bent, mag je (drie avonden lang) in het avondprogramma. Altijd heel gezellig!


Met welke artiest zou jij een nummer willen opnemen als dat zou kunnen?
Ik denk met Ariana Grande, gewoon omdat zij zo leuk is van zichzelf!


Welke artiest vindt jij een grote inspiratiebron (voor jezelf of anderen)?
Beyonce! Ik wissel niet echt veel af qua artiesten he? Haha. Nee echt, ik vind haar liedjes niet alleen heel goed, maar ook heel inspirerend. 


Wat vind jij een artiest die meer bekendheid mag verdienen?
Rebecca Ferguson. Ooit het nummer Backtrack gehoord van haar? Die is echt leuk! Hier is 'ie voor het gemak:Je kunt deze tag natuurlijk gewoon overnemen!

Liefs,
Anne
2 opmerkingen:

  1. Leuk tag, ik kan de gehele dag door muziek luisteren. Heerlijk.
    Liefs, xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik kan de hele dag wel naar Royals luisteren, echt een heerlijk nummer! Wat een leuke tag is dit trouwens! (:

    BeantwoordenVerwijderen