Pagina's

13 september 2013

What's in my schoolbag?


School is, voor mij, alweer drie weekjes bezig, helaas. Elke dag zeul ik mijn zware tas heen en terug. Gelukkig hoef ik maar vijf minuutjes, maar toch ben ik blij als ik bij mijn kluisje ben aangestrompeld, zodat ik mijn boeken erin kan leggen. Nouja, leggen, het is meer stapelen en hopen dat het er niet uitvalt. Die boeken zijn helemaal niet interessant, ik heb natuurlijk nog veel meer in mijn tas zitten en dat sleep ik wel met liefde mee! 
Mijn tas is een taupekleurige cowboysbag. Dit is het tweede schooljaar dat ik hem gebruik en ik vind deze echt ontzettend fijn. Er kunnen heel veel spullen in en er zitten meerdere vakjes in, voor de kleinere spulletjes. Ik draag hem meestal als handtas op mijn schouder, maar er zit ook een lang hengsel aan, zodat je hem op je rug kunt doen, erg handig voor tijdens het fietsen.

Maar het allerbelangijkste is wat er in zit! Om te beginnen met het grote vak.


Een flesje Arizona, waar stiekem gewoon water in zit, maar ik vind het er zo vrolijk uit zien! 

Een simpele agenda van de HEMA, die ik niet gebruik voor school, maar voor privéafspraken (ja, klinkt alsof ik een druk leven heb!). Op school hebben we een site, Magister, misschien ken je het wel. Daar staat al je huiswerk, toetsen en ook je lesrooster op. Echt heel handig! 


Deze deo is lekker! Het is FA Pink Passion.


Mijn bril heb ik meestal gewoon op, maar ik neem altijd de koker mee voor als ik gym heb of voor andere momenten wanneer ik mijn bril af wil doen.


En niet te missen, een etui. Deze heb ik vorig jaar bij de V&D gekocht. Er zitten drie compartimenten in, ik dacht dat dat handig was, maar eigenlijk is dat helemaal nergens voor nodig. Maargoed, de buitenkant is wel leuk! Die legoblokjes die je trouwens ziet, zijn mijn gummetjes haha.

Er zitten ook nog wat kleine spulletjes in de kleine vakjes van mijn tas.


Twee lippenbalsems, meestal gebruik ik die met het doosje. Die is van de H&M en heeft een heerlijke vanillegeur en -smaak. De andere is van mint en maakt je lippen heel zacht, ook fijn! Verder een klein spiegeltje, kan altijd handig zijn, en mijn zakje waar ik mijn Buddha to Buddha ring in kan doen. 


Links ligt een klein opschrijfboekje, nog nooit gebruikt, maar het gaat om het idee! Een pakje zakdoekjes, handig voor wat dan ook. Zonnebrandcrème, voor als de zon nog een keer gaat schijnen en het zo warm wordt dat ik me moet insmeren. Ik zie nu pas dat het factor 15 is haha, lekker effectief! Verder handcrème van Inecto, deze is zo lekker met kokosnoot, hmmm (:

Dat was mijn tasinhoud! Wat kan er niet missen in jouw tas?

Liefs,
Anne


1 opmerking:

  1. Wat een leuke tas! Ik heb bijna dezelfde spulletjes als jou mee. Ik heb alleen geen zonnebrandcreme mee want ik verwacht niet al te veel zon meer. Ik heb ook een ongebruikt notitieboekje bij me haha.
    x Marieke

    BeantwoordenVerwijderen