Pagina's

1 september 2013

Old music top 3 #6


Oude liedjes, oude herinneringen. Heerlijk om weer naar boven te halen. Ik ben weer flink aan het zoeken geslagen naar leuke liedjes, omdat ik nodig mijn playlist moest updaten. Ik had alles al honderd keer geluisterd en van de meeste liedjes kende ik echt elke noot uit mijn hoofd. Maar met al die nieuwe nummers in mijn lijst, zaten er ook een paar 'oude nieuwe nummers' tussen. Ken je deze nog?


Ik heb als nummer drie Started from the bottom van Drake gekozen. Ik luister eigenlijk nooit naar de muziek van Drake, maar dit is zo'n lekker nummer! Je moet er wel een beetje van houden denk ik, maar ik vind het vooral fijn als achtergrondmuziekje. 

Love the way you lie van Rihanna was volgens mij een ontzettend bekend nummer. Dit is part 2, dus de tweede versie van Love the way you lie. Het is een heel rustig nummer, ook de coupletten zijn nu gezongen door Rihanna. Deze staat op nummer twee!

En dit is nummer een! Mama do van Pixie Lott! Ik heb heel erg leuke herinneringen aan dit liedje, maar ook als je dat niet hebt is dit een leuk nummer.

En herkende je deze nummers nog? 

Liefs,
Anne3 opmerkingen:

  1. Die van Pixie Lot vind ik zo leuk :) x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ken ze allemaal nog. Leuk om ze weer eens te luisteren!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oh, heerlijk om zo'n oude nummers opnieuw te beluisteren! Leuk artikel :)

    BeantwoordenVerwijderen