Pagina's

26 oktober 2012

Kruidvat Shoplog



Ik nam weer een kijkje bij de Kruidvat, omdat ik een nieuwe eyeliner nodig had. En ja, als je naar de Kruidvat, neem je nooit alleen een eyeliner mee. Ik kom meestal thuis met nog wat andere make-upspulletjes. Het is ook allemaal zo aantrekkelijk! Vandaag laat ik aan jullie zien wat ik kocht.




Mijn oog viel op deze prachtige, perzikkleurige blush van Catrice met de naam 030 Love & Peace. Ik had helemaal geen nieuwe blush nodig, maar ik vond dit zo'n mooie kleur dat ik hem graag wilde uitproberen. En bij Catrice gaat dat meestal voor een aardig prijsje, dus ik dacht, waarom ook niet? 



De verpakking alleen al vind ik best wel mooi. Het is heel simpel, maar toch wel chique. 

Daarna ben ik naar de eyeliner gaan kijken. De vorige eyeliner die ik had was de liquid eyeliner 888 Pearlized Black van NYC en die beviel me heel erg. Maar ik was ook nieuwsgierig naar andere eyeliners, dus koos ik voor een liquid eyeliner van Essence, waarvan ik helaas de naam niet kan vinden. Het heeft een sponzig kwastje, dus ik ben benieuwd hoe ik daarmee om kan gaan.



Toen ik bijna klaar was en naar de kassa wilde lopen, kwam ik nog even langs het rek van NYC. Ik kon het niet laten om een kijkje te nemen en ik vond een supermooie oogschaduw, genaamd 942 Smokey Blues. Er zit een oogschaduwbasis bij en een illuminator. En natuurlijk vier oogschaduwkleurtjes. Er zit een plastic plaatje overheen, waarop staat voor welk deel van je ooglid de kleur is bedoeld. Superhandig dus. 



Hier zie je het plastic plaatje waar de tips op staan.

  

Ik ben ook helemaal weg van de kleuren. Je kunt tussen twee kleuren kiezen que crease. De een is een beetje bruin achtig, en de ander donkerpaars. Lekker experimenteren dus.

Toen ik eindelijk mijn mandje had volgeladen, sloot ik aan bij de kassa. Omdat ik met mijn vriendin was, kreeg ik er een extra lipgloss bij. Zij had namelijk twee FA-producten, waarbij je een gratis glossje kreeg. Zij hoefde hem niet, dus mocht ik hem! 


En zo'n extra lipgloss is nooit erg! 

Er komen vast nog wel reviews over deze producten. Heb jij de laatste tijd ook nog leuke producten gespot bij de Kruidvat? Laat het me weten in de comments!

Liefs,
Anne



9 opmerkingen:

  1. de blush ziet er echt mooi uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk mijn blogpost/shoplog komt binnenkort online!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik ben benieuwd hoe de eyeliner je bevalt.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Nou, tot nu toe nog niet zo geweldig, maar misschien is het een kwestie van wennen. Ik zal binnenkort wat reviews schrijven!

      Verwijderen
  4. Hee anne! Die blush heb ik pas ook gekocht, alleen bij mij is ie echt heel fel. Bij jou ook? Succes met leren, neem aan dat je als wij se-week hebben jullie pww hebben? X

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Heee joy! Ja de blush viel mij ook een beetje tegen en indd vooral qua kleur! Haha dankjewel, jij ook veel succes! X

      Verwijderen
  5. Ziet er allemaal superleuk uit, benieuwd naar de review! (:

    BeantwoordenVerwijderen