Pagina's

8 september 2013

Shopping by H&M #4


De herfst komt er aan, hoewel je het niet zou zeggen na deze mooie week. Je kunt het al wel zien aan de nieuwe collecties in de winkels. Het boek van H&M kwam bij mij ook al door de brievenbus en ik was benieuwd naar de nieuwe herfsttrends. H&M is een winkel waarvan ik veel in mijn kledingkast heb liggen en ik kijk regelmatig op de site. Ik heb een paar leuke setjes bij elkaar gezocht en die laat ik vandaag aan jullie zien!




Het ziet er allemaal wel een stuk saaier uit hoor, in de zomer zijn er natuurlijk veel meer vrolijke kleuren. Nu is het meer bruin, zwart en grijs. Je moet er van houden en voor mij is het weer even wennen, maar je kunt het wel heel leuk combineren. Dit is meer iets voor de iets warmere dagen. Een luchtige top met een stoere jeans en armband. Loafers met studs, die zul je vaker terugzien, want ik hou van loafers!


Dit is een outfit gecombineerd met bordeauxrood en bloemetjes. Er waren heel veel van dit soort broeken bij H&M te vinden, ik vind ze best leuk! 


Dit is een lekkere warme outfit, perfect voor op een regenachtige dag denk ik. Ik heb zelf nog nooit een poncho gehad, maar ik vind ze heel erg leuk en daarom koos ik deze. Om het niet te saai te maken combineerde ik het met een legergroene broek.


Ik vind deze jas zo ontzettend gaaf, evenals de schoenen, die goed bij het blousje passen. 

En als laatste deze comfy outfit. Ik vind deze trui heel leuk, hij ziet er een beetje oversized uit. Het is simpel, maar dat mag ook weleens op z'n tijd, toch?

Heb jij de nieuwe collectie op H&M.com ook al bekeken?

Liefs,
Anne






7 opmerkingen:

  1. Fijn! Die enkelbotjes wil ik echt :) x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De rode croptop en grijze broek vind ik héél erg leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Jaa de h&m heeft de laatste tijd echt superleuke dingen! X Anne

    www.fashionanna.com

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuke outfits! Shop zelf alles bijna bij de H&M en ze hebben er altijd zulke leuke dingen!

    Liefs My

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Oh, wat een leuke dingen zitten er tussen! Nu de herfst eraan komt, ga ik zeker eens shoppen bij H&M!

    BeantwoordenVerwijderen