Pagina's

27 maart 2013

Shopping by H&M #3


Het is lente! Eindelijk kunnen we weer met leuke, vrolijke kleuren aan de slag. In de winkels komen de nieuwe collecties en ik vind het natuurlijk heerlijk om even te kijken wat er allemaal in de aanbieding is. Het is jullie misschien al wel bekend dat je op H&M.com bij 'Mijn H&M' je eigen model aan kunt kleden en dat doe ik ook regelmatig, omdat dat gewoon leuk is. Vandaag laat ik jullie een paar van mijn outfits zien!

Dit is de eerste outfit, eentje die ik wel bij mezelf vind passen. De schoenen ben ik waarschijnlijk van plan om te kopen, maar dan in een andere kleur. Die zien jullie trouwens nog later in dit artikel verschijnen. En ik ben echt verliefd op de peachy kleur van dit blousje! 


Nog een kleur waar ik verliefd op ben geworden, mintgroen! Love it. Er moest dus wel een outfit met deze kleur als eyecatcher bij. 


Deze outfit is iets stoerder en is met iets minder blije kleuren, maar ik vind hem wel leuk! 


En de laatste outfit is vooral vanwege de bloemetjesbroek! De top is iets minder mijn stijl, maar ik vond hem er wel leuk bij passen. De armbanden vind ik trouwens een hele mooie combinatie! En dit zijn overigens de schoenen waarover ik het had aan het begin van deze blogpost, ik denk dat ik deze ga kopen. Of toch de zwarte, ben er nog niet helemaal over uit. Wat denk jij? 

Liefs,
Anne2 opmerkingen: