Pagina's

26 maart 2013

Tag: Waar word ik nou blij van?


Ik heb al veel te lang geen tags meer gedaan en ik heb er echt weer behoefte aan, aangezien ik dol ben op tags. Ik vond dat er de laatste tijd niet zulke leuke tags waren om te doen, maar ik heb weer een leuke gevonden! Ik word dus blij van deze tag, maar waar word ik nog meer blij van? Van welke mensen om je heen word je blij?
Ik wordt blij van mijn vriendinnen! Ik kan altijd enorm met ze lachen, in wat voor omstandigheden dan ook. 


Van welke make-upproducten word je blij?
Ik vind nagellak een heel leuk product en ik gebruik het ook heel erg vaak. Het leukste daarvan is denk ik dat het in elke kleur verkrijgbaar is en dat je dus heel veel mogelijkheden hebt. Nog een make-upproduct waar ik blij van wordt is blush, het kan een prachtige tint geven aan je gezicht. 

Van welke films word je blij?
Ik ben gek op films waarbij alles zo overdreven is op zo'n 'kakkerige' manier, ik kan nu alleen even geen specifiek voorbeeld geven. Ik hoop dat je begrijpt wat ik bedoel haha. Maar daar kan ik in ieder geval erg om lachen en ik vind het zelf ook weleens grappig om die trekjes over te nemen. 

Van welke muziek word je blij?
Ik heb momenteel heel veel verschillende soorten muziek waar ik van hou, van hardstyle tot Taylor Swift. Als er maar een lekker deuntje aan zit vind ik het al snel goed. En oh, geen dramaqueen-stem, daar hou ik totaal niet van. 

Bdujon_caaewrpk_large

Van welk eten word je blij? 
De mensen die mij goed kennen weten dat ik van (bijna) elk eten blij word. Ik eet serieus de hele dag door, alles wat ik voorgeschoteld krijg komt wel op. Als iedereen al lang vol zit loop ik nog een rondje langs het buffet. Dus als je ergens in de verte hoort: 'Is hier ook ergens een Macdonalds?', dan weet je dat ik het ben!

Van welke momenten word je blij?
Dat zijn er wel een aantal, ik ben bang dat ik er heel erg veel vergeet. Maar de leuke momenten die nu het eerst in mijn hoofd opkomen zijn het lachen met mijn vriendinnen om de meest simpele dingen, het genieten van het warme weer, het moment dat ik voor de eerste keer weer mijn bikini aan kan, het moment van het eten van een Vietnamese loempia en ga zo nog maar even door. 

Van welke hobby word je blij?
Ik kan erg blij worden van het spelen van piano, ik vind het altijd weer heel leuk als ik een liedje eindelijk onder de knie heb. 

Waar word jij blij van?
Liefs,
Anne
1 opmerking: