Pagina's

18 maart 2013

Mijn favorieten


Ik heb nog nooit echt een artikel geplaatst over de favoriete make-up- of haarproducten die ik op dat moment heb en dat komt omdat ik niet zo snel van producten wissel. Maar ik kwam erachter dat ik de afgelopen tijd veel andere producten of veel andere merken heb gebruikt en dat ik dus wat andere favorieten heb. Het leek me wel leuk om die met jullie te delen.


De laatste tijd stijl ik mijn haar steeds vaker en om te voorkomen dat mijn haar daardoor niet heel erg droog wordt gebruik ik de Studio Hot Straight van L'oreal Paris. Ik had deze al heel lang staan, maar ik gebruikte hem eerst nooit en nu wel heel erg vaak. Ik smeer hem ook weleens in mijn haar als ik het niet stijl, maar dan gewoon voor de geur! 



Iets wat ik dagelijks gebruik is de coverstick van Essence 04 True Nude (€1,99). Het is gewoon heel handig om even snel de oneffenheden aan te stippen. 



De parfum Beyonce Heat heb ik al een tijdje en ik had hem ook wel vaak gebruikt, maar de laatste tijd gebruik ik hem bijna iedere dag. Jammer genoeg is hij al bijna op, ik denk dat ik hem nog een keer ga kopen want hij ruikt heerlijk zoet! 



De bodylotion I love... raspberry & blackberry nourishing body butter ruikt lekker fris en als ik deze gebruik krijg ik echt een lentegevoel. Deze gebruik ik dus ook bijna altijd na het douchen! 




En dan een BB-cream van Essence, de all-in-one BB-cream 02 natural, die ik nog niet zo lang heb, maar al wel heel fijn vindt. Ik merk dat mijn huid best goed op deze BB-cream reageert, dus dat lijkt me alvast een goed teken. Deze BB-cream was €3,99.




Deze shampoo/conditioner is helaas alweer op, omdat ik hem zo vaak gebruikt heb, maar ik ga deze zeker nog een keer kopen. Het is een shampoo en conditioner in een, dus het maakt mijn haar heerlijk zacht. Mijn haar is de laatste tijd best wel droog, dus ik heb deze shampoo hard nodig! 



En de laatste is een conditioner van Inectio, Pure Coconut. Ik weet niet hoe duur deze was, maar volgens mij is hij bij de Action verkrijgbaar (ik weet niet of je hem ook bij de Kruidvat kunt kopen). Zoals de titel het al zegt, hij ruikt naar pure kokosnoot, echt heerlijk! 



Ik heb alleen de prijzen erbij gezet als ik ze (nog) wist. 

Welk product gebruik jij dagelijks?

Liefs,
Anne







6 opmerkingen:

  1. Ik ben heel beniewd naar de inecto conditioner. Als mijn lading conditioners e.d. op is, ga ik die zeker even halen!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik vind de Inecto conditioner vooral heel fijn omdat hij zo lekker ruikt! Het effect op mijn haar vind ik ietsje minder, maar verder is hij zeker aan te raden! (:

      Verwijderen
  2. Jaa Anne, De inecto pure coconut is te koop bij Kruidvat, rond de 3 à 4 euro :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dat flesje van L'Oreal heb ik ook, maar nog nooit gebruikt, haha :P

    Ik volg je nu!

    Xx Alex

    BeantwoordenVerwijderen